Αθλητικά

Κριστιάνο Ρονάλντο: Είπε αντίο στον Πέπε με υπέροχα λόγια και έξι συλλεκτικές φωτογραφίες

Κριστιάνο Ρονάλντο: Είπε αντίο στον Πέπε με υπέροχα λόγια και έξι συλλεκτικές φωτογραφίες

Ο Πέπε έριξε τίτλους τέλους στην μεγάλη καριέρα του σε ηλικία 41 ετών και ο Κριστιάνο Ρονάλντο τον αποχαιρέτησε με λόγια εκτίμησης αλλά και με έξι κοινές φωτογραφίες τους από θριάμβους τους με τη φανέλα της εθνικής Πορτογαλίας και της Ρεάλ.

Ο Πέπε έκρινε πως ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να “κρεμάσει” τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, με τον πολύπειρο αμυντικό να αποχωρεί από τη δράση σε ηλικία 41 ετών έχοντας ως τελευταία ανάμνησή του την παρουσία του με την εθνική Πορτογαλίας στο Euro 2024.

Η απόφασή του αυτή σκόρπισε συγκίνηση στο φίλαθλο κοινό της Πορτογαλίας αλλά και σε ποδοσφαιριστές με τους οποίους είχε μοιραστεί τα ίδια αποδυτήρια κατά τη διάρκεια της καριέρας του, με την περίπτωση του Κριστιάνο Ρονάλντο να είναι ενδεικτική.

“Δεν υπάρχουν λόγια για να εκφράσω πόσα σημαίνεις για μένα, φίλε μου. Κερδίσαμε τα πάντα στο γήπεδο, αλλά το μεγαλύτερο επίτευγμα είναι η φιλία και ο σεβασμός που τρέφω για εσένα. Είσαι μοναδικός αδελφέ μου. Ευχαριστώ για τόσα πολλά”, ανέφερε στο σχετικό μήνυμά του ο CR7.

Μάλιστα, δεν περιορίστηκε στα λόγια εκτίμησης και σεβασμού για τον συμπατριώτη του και άλλοτε συμπαίκτη του στην Ρεάλ, με τον 39χρονο σούπερ σταρ σταρ να δημοσιεύει έξι κοινές φωτογραφίες τους, από στιγμές δόξας με την εθνική ομάδα της χώρας τους και τους μερένγκες.

To Top