Αθλητικά

Φαν Ντάικ για τις διαδικασίες ανανέωσης με Λίβερπουλ: “Μέχρι στιγμής δεν έχει αλλάξει τίποτα”

Φαν Ντάικ για τις διαδικασίες ανανέωσης με Λίβερπουλ: "Μέχρι στιγμής δεν έχει αλλάξει τίποτα"

Ο Φαν Ντάικ αποκάλυψε πως η Λίβερπουλ δεν έχει ακόμη προχωρήσει περαιτέρω τις διαδικασίες για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Στον πάγο φέρεται να βρίσκεται μέχρι και σήμερα η υπόθεση ανανέωσης του Φαν Ντάικ στη Λίβερπουλ. Την είδηση αποκάλυψε ο ίδιος ο Ολλανδός αμυντικός μετά την ολοκλήρωση του φιλικού των κόκκινων με τη Σεβίλλη.

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής συγκεκριμένα δήλωσε: “Δεν υπάρχουν αλλαγές σε αυτό προς το παρόν”. Νομίζω ότι θα πρέπει να κάνουμε κάποιες μεταγραφές με βάση το πόσο θα διαρκέσει η σεζόν, αλλά εργάζονται παρασκηνιακά και είμαι απόλυτα πεπεισμένος και εμπιστεύομαι τον σύλλογο ότι θα κάνουν το σωστό για εμάς.

Αυτό είναι το κύριο πράγμα στο οποίο εστιάζω, να έχω την εμπιστοσύνη και θα δούμε τι θα συμβεί”, σχολίασε ο 33χρονος.

Υπενθυμίζεται πως το συμβόλαιο του Φαν Ντάικ εκπνέει στις 30 Ιουνίου του 2025 και ως εκ τούτου, είναι πολύ κρίσιμες οι επόμενες εβδομάδες προκειμένου να διασφαλιστεί πως ο ποδοσφαιριστής θα ανανεώσει με την ομάδα προτού προκύψει κίνδυνος να αποχωρήσει -και μάλιστα χωρίς οικονομικό αντάλλαγμα- στο τέλος της χρονιάς.

Αξίζει να σημειωθεί, πως ο Ολλανδός είχε υποστηρίξει μετά την ανακοίνωση της αποχώρησης του Γιούργκεν Κλοπ από τον πάγκο της ομάδας του Μέρσεϊσαντ πως θέλει πρώτα να πάρει ένα πρώτο δείγμα για το πως θα λειτουργεί ο σύλλογος με τον νέο προπονητή.

Έχοντας πλέον μία πρώτη εικόνα σχετικά με τον Άρνε Σλοτ, ο Φαν Ντάικ απάντησε: “Μέχρι στιγμής όλα καλά“, επιβεβαιώνοντας με αυτόν τον τρόπο πως ο ίδιος είναι θετικός ακόμη στο να παραμείνει στους “κόκκινους”.

To Top