Αθλητικά

Ο Γιαμπουσέλε ονειρεύεται NBA κι ο Λεσόρ του στέλνει μήνυμα: “Του χρόνου είμαστε free agent εγώ, εσύ κι ο Κορντινιέ”

Ο Γιαμπουσέλε ονειρεύεται NBA κι ο Λεσόρ του στέλνει μήνυμα: "Του χρόνου είμαστε free agent εγώ, εσύ κι ο Κορντινιέ"

Ο Ματίς Λεσόρ απάντησε στον Γκερσόν Γιαμπουσέλε, που ονειρεύεται επιστροφή στο NBA και έγραψε στο Twitter πως θα είναι ελεύθερος το επόμενο καλοκαίρι.

Το tweet του Γκερσόν Γιαμπουσέλε, με το οποίο ζήτησε μια δεύτερη ευκαιρία στο NBA, προκάλεσε πανδαιμόνιο στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Ο Γάλλος φόργουορντ διέλυσε τον ανταγωνισμό στους Ολυμπιακούς Αγώνες, η Ρεάλ Μαδρίτης φαίνεται πως δεν είναι ή δεν θα είναι για πάντα η προτεραιότητά του, ωστόσο το βράδυ της Κυριακής (11/8) ο Ματίας Λεσόρ έδωσε συνέχεια στη φασαρία που δημιουργήθηκε.

“Άκουσα πως εγώ, εσύ κι ο Κορντινιέ είμαστε free agents την επόμενη χρονιά” έγραψε ο σέντερ του Παναθηναϊκού, που έχει επενδύσει πολλά στο ταλέντο του, θέλει να τον κρατήσει με νέο πολυετές συμβόλαιο στην Αθήνα, αλλά ακούει και τις… Σειρήνες από τις ΗΠΑ.

Οι Νιου Γιορκ Νικς πράγματι ενδιαφέρθηκαν για τον Λεσόρ, ωστόσο το γεγονός ότι ο 29χρονος ψηλός δεν έχει NBA-out στο συμβόλαιό του σταμάτησε τις συζητήσεις πριν καν ξεκινήσουν. Θυμίζουμε πως ο Γάλλος από τη Μαρτινίκα ήταν μέλος της κορυφαίας πεντάδας της EuroLeague, είχε 13.9 πόντους, 6.3 ριμπάουντ και 19.6 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης ανά 29:40 σε 41 αγώνες της διοργάνωσης, την οποία κατέκτησε με την φανέλα του Παναθηναϊκού στον οποίο θα λάβει φέτος 1.700.00 ευρώ.

To Top