Αθλητικά

Η γυναίκα που χειρίστηκε και σφράγισε τις συμφωνίες 70 εκατ. ευρώ των Ντε Λιχτ και Μαζραουί στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Η γυναίκα που χειρίστηκε και σφράγισε τις συμφωνίες 70 εκατ. ευρώ των Ντε Λιχτ και Μαζραουί στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Μία ισχυρή δικηγόρος που γνωρίζει απ’ έξω το ποδόσφαιρο ήταν αυτή που έκανε τις μεταγραφές των Ματάις Ντε Λιχτ και Νουσαΐρ Μαζραουί στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Πρόκειται για τη διάδοχο του Μίνο Ραϊόλα, Ραφαέλα Πιμέντα από την Βραζιλία.

Μπορεί ν’ άργησαν αλλά οι Ματάις Ντε Λιχτ και Νουσαΐρ Μαζραουί έγιναν παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με μεταγραφή από την Μπάγερν Μονάχου. Το διπλό deal αναμένεται να αποφέρει στους Βαυαρούς πάνω από 70.000.000 ευρώ εάν οι ποδοσφαιριστές πιάσουν και τα μπόνους που έχουν συμπεριληφθεί στις συμφωνίες των δύο ποδοσφαιριστών με τους Άγγλους.

Μία από τις πιο ενδιαφέρουσες πτυχές των συγκεκριμένων μεταγραφών συγκεντρώνεται στον άνθρωπο που τις χειρίστηκε, δηλαδή την εκπρόσωπο/δικηγόρο των αθλητών. Πρόκειται για την Ραφαέλ Πιμέντα τη γυναίκα που σήκωσε το βαρύ φορτίου ενός από τα κορυφαία εάν όχι το κορυφαίο γραφείο εκπροσώπησης ποδοσφαιριστών, αυτό του Μίνο Ραϊόλα.

Η Ραφάελα Πιμέντα με καταγωγή από την Βραζιλία ήταν επί χρόνια η δικηγόρος του μεγαλοατζέντη που έφυγε νωρίς από τη ζωή. Με το θάνατο του Μίνο το λαμπερό πελατολόγιο έπεσε πάνω στην Πιμέντα και τον Ένζο Ραϊόλα. Σε σύντομο χρονικό διάστημα, όμως, Πιμέντα και Ένζο άρχισαν να δουλεύουν ξεχωριστά.

Για να καταλάβετε το εκτόπισμα της Ραφαέλα Πιμέντα δείτε τον πρώτο παίκτη του γραφείου της σε αξία. Πρόκειται για τον Έρλινγκ Χάλαντ. Η έμπειρη νομικός είναι αυτή που δουλεύει τα πάντα για τον Νορβηγό, πάντα στο πλευρό του πατέρα του βέβαια.

Εκτός από τους Ντε Λιχτ,Μαζραουί η Πιμέντα δουλεύει και με μερικούς όπως: Βεράτι, Μιχιταριάν, Σπερτσιάν, Σέλντερουπ, Αρεολά, τον Άρνε Σλοτ (και όχι μόνο) από προπονητές. Να σημειωθεί πως η Βραζιλιάνα δικηγόρος μετά από τις συμφωνίες “ανέβασε” και σχετικές φωτογραφίες στα social media.

Δείτε τις φωτογραφίες

To Top