Αθλητικά

Άγιαξ – Παναθηναϊκός: Η ανατροπή που ψάχνει το τριφύλλι στην Ολλανδία και ο πασέρ Μλαντένοβιτς

Άγιαξ - Παναθηναϊκός: Η ανατροπή που ψάχνει το τριφύλλι στην Ολλανδία και ο πασέρ Μλαντένοβιτς

Αρκετά μεγάλο είναι το ενδιαφέρον στο Άγιαξ – Παναθηναϊκός (15/08, 21:15) και το Betmarket έχει την ανάλυση και τα προγνωστικά.

Ανάλυση Άγιαξ

Ο Άγιαξ επέλεξε να παίξει για το αποτέλεσμα στο πρώτο παιχνίδι και κατάφερε να πάρει αυτό που ήθελε. Μόλις άνοιξε το σκορ άλλαξε ολοκληρωτικά το πλάνο του κι αγωνίστηκε για να το διατηρήσει, παίζοντας ακόμη και με τον χρόνο. Με το σκορ του πρώτου αγώνα πήρε προβάδισμα πρόκρισης κι έχει το πάνω χέρι.

Στη σημερινή αναμέτρηση, αγωνίζεται στην έδρα του και αυτό σίγουρα του δίνει μια έξτρα ώθηση. Για να καταφέρει την πρόκριση βέβαια θα πρέπει να μην παρασυρθεί κι έτσι το αποτέλεσμα θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό από τη συνέπεια του.

Ανάλυση Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε κάπως φοβισμένος το παιχνίδι και φάνηκε να σεβάστηκε παραπάνω απ’ όσο έπρεπε τον αντίπαλο. Αυτό άλλαξε μόλις δέχθηκε το γκολ, καθώς από εκεί και μετά έπαιξε πιο απελευθερωμένα και είχε τις ευκαιρίες του

Σήμερα, αναγκαστικά θα ρισκάρει για να πάρει τη νίκη κι αυτό είναι επίφοβο. Στα θετικά, οι αδυναμίες του αντιπάλου είναι χτυπητές κι αν φερθεί έξυπνα θα μπορέσει να βρει εύκολα χώρους.

Άγιαξ – Παναθηναϊκός: Προγνωστικά (15/08/24)

Η εικόνα του πρώτου αγώνα μας έδειξε πως σήμερα θα παρακολουθήσουμε ένα μοιρασμένο παιχνίδι. Ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος συνολικά στη Αθήνα, όμως ο παράγοντας έδρα αναμένεται να φέρει τις δύο ομάδες σε ισορροπία.

Το θέμα είναι πως αμυντικά καμιά τους δεν είναι πειστική, ενώ επιθετικά αμφότερες βρίσκουν χώρους δράσης. Επομένως, θα επιλέξουμε το Goal/Goal, που είναι σε απόδοση 1.72 στη Winmasters.

Όσον αφορά τα προγνωστικά, αξία υπάρχει και στα ειδικά παικτών. Η ελληνική ομάδα παίζει αρκετά από τα πλάγια, την ώρα που οι γηπεδούχοι ζορίζονται αρκετά όταν δέχονται επιθέσεις από τα άκρα.

Επομένως, είναι πολύ πιθανό να δούμε τους “πράσινους να επιδιώκουν την υπεραριθμία στα πλάγια, με τα μπακ να ανεβαίνουν.

Ο Μλαντένοβιτς είναι σε εξαιρετική φόρμα και αναμένεται να επιδιώξει το σερβίρισμα στους συμπαίκτες του, με την επιλογή να δώσει 1+ ασίστ να προσφέρεται σε απόδοση 10.00 στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες.

Άγιαξ – Παναθηναϊκός: Betmarket επιλογές

21:15, Άγιαξ – Παναθηναϊκός: Goal/Goal, σε απόδοση 1.72

21:15, Άγιαξ – Παναθηναϊκός: Μλαντένοβιτς 1+ ασίστ, σε απόδοση 10.00

To Top