Αθλητικά

Νότιγχαμ: Μπήκε στο παιχνίδι για τον Μπόβε, που ενδιαφέρει τον ΠΑΟΚ

Νότιγχαμ: Μπήκε στο παιχνίδι για τον Μπόβε, που ενδιαφέρει τον ΠΑΟΚ

Ο Εντοάρντο Μπόβε ενδιαφέρει έντονα τον ΠΑΟΚ όμως δεν είναι μόνο η ελληνική ομάδα που επιθυμεί να εντάξει στο δυναμικό της τον Ιταλό μέσο της Ρόμα, με την Νότιγχαμ να μπαίνει στο παιχνίδι της απόκτησής του σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ.

Ο ΠΑΟΚ αναζητεί στο φινάλε της θερινής μεταγραφικής περιόδου να ενισχυθεί στη μεσαία γραμμή και ένας από τους παίκτες που εξετάζει είναι ο Εντοάρντο Μπόβε της Ρόμα, με την περίπτωσή του πάντως να είναι ιδιαίτερα δύσκολη.

Όχι μόνο για το γεγονός πως καλείται να έρθει σε συμφωνία με τους πρωτευουσιάνους για τον 22χρονο Ιταλό μέσο αλλά και επειδή στην κούρσα της απόκτησής του μπήκε και η Νότιγχαμ.

“Η Ρόμα σκέφτεται να δώσει τον Εντοάρντο Μπόβε, όχι όμως με τη μορφή δανεισμού αλλά με κανονική μεταγραφή. Τις τελευταίες εβδομάδες υπήρχε ενδιαφέρον από πλευράς ομάδων της Premier League αλλά η μοναδική επίσημη πρόταση ήρθε από την Νότιγχαμ.

Οι Άγγλοι έκαναν μία προσφορά που είναι χαμηλότερη σε σύγκριση με τις απαιτήσεις της Ρόμα, η οποία αξιολογεί τον παίκτη με ένα ποσό της τάξης των 15 εκατομμυρίων ευρώ. Αυτή τη στιγμή Νότιγχαμ και Ρόμα είναι σε διαπραγματεύσεις”, αναφέρει η ιστοσελίδα “Calciomercato”, για να προσθέσει:

“Πριν από έναν μήνα η Ρόμα είχε απορρίψει πρόταση της Φιορεντίνα ύψους 12 εκατομμυρίων ευρώ για τον 22χρονο μέσο ενώ αρκετό καιρό πριν και κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων με την Σεβίλλη για τον Εν-Νεσιρί, οι Ισπανοί είχαν ζητήσει να συμπεριληφθεί στη συμφωνία ο Μπόβε αλλά η Ρόμα αρνήθηκε”.

To Top