Αθλητικά

Η Κέιτλιν Κλαρκ διέλυσε τα ρεκόρ και η Έιντζελ Ρις έπιασε ιστορική κορυφή στη μεταξύ τους μονομαχία στο WNBA

Η Κέιτλιν Κλαρκ διέλυσε τα ρεκόρ και η Έιντζελ Ρις έπιασε ιστορική κορυφή στη μεταξύ τους μονομαχία στο WNBA

Η Κέιτλιν Κλαρκ οδήγησε την Ιντιάνα Φίβερ με ρεκόρ καριέρας στην εκτός έδρας νίκη με 100-81 επί της Σικάγο Σκάι τα ξημερώματα του Σαββάτου (31/8) για τη regular seaon του WNBA. Η Έιντζελ Ρις έπιασε μια ιστορική κορυφή στα ριμπάουντ.

Η μονομαχία της Κέιτλιν Κλαρκ με την Έιντζελ Ρις μαγνήτισε τα βλέμματα του μπασκετικού κόσμου τα ξημερώματα του Σαββάτου (31/8), με την αναμέτρηση να συγκεντρώνει το ακριβότερο εισιτήριο στην ιστορία του WNBA.

Στο face-to-face δύο εκ των κορυφαίων ονομάτων του πρωταθλήματος, η Κλαρκ έλαμψε για ακόμα μια φορά, σημειώνοντας ρεκόρ καριέρας με 31 πόντους (5/9 τρίποντα), 12 ασίστ και 4 ριμπάουντ, για να οδηγήσει την Ιντιάνα Φίβερ στην εκτός έδρας νίκη επί της Σικάγο Σκάι με 100-81 για τη regular season.

Η 22χρονη γκαρντ – που υπέγραψε το 11ο double-double στη σεζόν – διέλυσε ακόμα δύο ρεκόρ στο πέρασμά της από το Σικάγο: Έγινε η μοναδική rookie αθλήτρια που σημείωσε περισσότερους από 30 πόντους και περισσότερες από 10 ασίστ σε ένα παιχνίδι στην ιστορία του NBA και η πρώτη που κατέγραψε τουλάχιστον 25 πόντους και 10 ασίστ σε τρία ματς στη σεζόν.

Από την άλλη πλευρά, η Έιντζελ Ρις δικαιολόγησε στο έπακρο το ψευδώνυμο της ως η “μηχανή των ριμπάουντ”: Πέτυχε 10 πόντους, μάζεψε 11 φορές την μπάλα από το καλάθι και ανέβηκε στην κορυφή της λίστας με τα περισσότερα ριμπάουντ (399) από μια rookie παίκτρια στην ιστορία του NBA.

To Top