Αθλητικά

Κριστιάνο Ρονάλντο: Έφτασε τα 900 γκολ στην καριέρα του ο Πορτογάλος σούπερ σταρ

Κριστιάνο Ρονάλντο: Έφτασε τα 900 γκολ στην καριέρα του ο Πορτογάλος σούπερ σταρ

Ακόμη ένα ορόσημο για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος σκόραρε στο παιχνίδι της Πορτογαλίας με την Κροατία και έφτασε τα 900 γκολ στην καριέρα του σε συλλογικό και διεθνές επίπεδο.

Δεν σταματά να σημειώνει ρεκόρ ακόμα και στα 39 του χρόνια ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ σκόραρε στο παιχνίδι της Εθνικής του με την Κροατία για την πρεμιέρα του Nations League και έφτασε τα 900 γκολ στην καριέρα του.

Συγκεκριμένα, ο Ρονάλντο έχει πετύχει 450 γκολ με τη Ρεάλ Μαδρίτης, 145 με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, 131 με την Πορτογαλία, 101 με τη Γιουβέντους, 68 με την Αλ Νασρ και 5 με τη Σπόρτινγκ. Μάλιστα ο 39χρονος επιθετικός ήταν εμφανώς συγκινημένος μετά το γκολ του γονατίζοντας στο έδαφος και πιάνοντας το πρόσωπό του.

“Άλλο ένα ιστορικό ορόσημο: 900 γκολ στην επαγγελματική καριέρα ενός από τους μεγαλύτερους θρύλους της Ρεάλ Μαδρίτης και του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Συγχαρητήρια, αγαπητέ και θαυμαστέ Κριστιάνο! Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι πάντα περήφανη για σένα”, έγραψε σε ανάρτησή της στο Χ η Ρεάλ Μαδρίτης.

To Top