Η νέα καμπάνια της Κωτσόβολος για τον ολοκληρωμένο κόσμο υπηρεσιών Κ+ βάζει στο επίκεντρο τους ανθρώπους της. Οι εργαζόμενοι της εταιρείας που είναι και οι πρωταγωνιστές της καμπάνιας, είναι αυτοί που «ζωντανεύουν» τις υπηρεσίες με τη δουλειά τους, αποδεικνύοντας ότι βρίσκονται εκεί και έχουν τη λύση για κάθε ανάγκη, φροντίζοντας όλα να γίνονται σωστά.  

Σκεφτείτε όλες τις στιγμές που οι καθημερινές μας ανάγκες γίνονται προτεραιότητα: όταν το ψυγείο μας χαλάει και χρειάζεται άμεση αντικατάσταση ή όταν θέλουμε να αναβαθμίσουμε το κλιματιστικό μας για το καλοκαίρι. Σε αυτές τις περιπτώσεις, η ευελιξία στις αγορές και τις πληρωμές μας εξασφαλίζει ότι μπορούμε να αποκτήσουμε τη συσκευή που χρειαζόμαστε με οικονομικές λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες μας, αποφεύγοντας περιττές επιβαρύνσεις. Ωστόσο, η αγορά είναι μόνο η αρχή. Η σωστή παράδοση και εγκατάσταση είναι εξίσου σημαντικές, ώστε οι συσκευές να λειτουργούν άψογα από την πρώτη στιγμή. Κι αν παρουσιαστεί πρόβλημα, η γρήγορη επισκευή ή αναβάθμιση εξασφαλίζουν ότι δε θα μείνουμε χωρίς τις απαραίτητες συσκευές. Τέλος, η οικολογική ευθύνη παίζει σημαντικό ρόλο στις επιλογές μας, γι’ αυτό η ανακύκλωση των παλιών συσκευών με υπεύθυνο τρόπο αποτελεί πράξη σεβασμού προς το περιβάλλον και το μέλλον μας.

Και κάπου εδώ, έρχεται η Κωτσόβολος η οποία αποδεικνύει ότι δεν είναι απλά μια αλυσίδα καταστημάτων, αλλά ένας retailer που βρίσκεται δίπλα στον καταναλωτή σε κάθε στάδιο της αγοραστικής του εμπειρίας.

Πρωταγωνιστές της είναι οι ίδιοι οι άνθρωποι της εταιρείας που ζωντανεύουν τις υπηρεσίες μέσα από τη δουλειά τους και τις κάνουν να ξεχωρίζουν, δίνοντας πραγματική αξία. Στη νέα καμπάνια παρουσιάζονται παραδείγματα από την καθημερινότητα πελατών που χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες Κ+, δείχνοντας πώς αυτές συμβάλλουν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής τους, παρέχοντας παράλληλα άνεση, ασφάλεια και ευκολία

Είναι μια ιστορία καθημερινών ανθρώπων που μέσω των Κ+ υπηρεσιών απολαμβάνουν τη φροντίδα και την αφοσίωση της Κωτσόβολος σε κάθε τους ανάγκη.

Είναι ένας συνεργάτης που μας προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε μας ανάγκη, επειδή οι άνθρωποι που εργάζονται εκεί είναι σαν κι εμάς. Καταλαβαίνουν τις ανάγκες μας καλύτερα από τον καθένα, γιατί ζουν κι εκείνοι τις ίδιες καθημερινές προκλήσεις. Με την επαγγελματική τους εξειδίκευση και την προσωπική κατανόηση, είναι πάντα εκεί για να δώσουν τη λύση.

Η Κωτσόβολος, μέσω των υπηρεσιών Κ+, δεν μας βοηθά μόνο να επιλέξουμε το κατάλληλο προϊόν, αλλά εξασφαλίζει ότι η εμπειρία μας θα είναι άψογη από την αρχή έως το τέλος.

  • Αγορές & δυνατότητες πληρωμής: Ευελιξία στις αγορές και πληρωμές, προσαρμοσμένες στις οικονομικές δυνατότητες του πελάτη.
  •  Παράδοση & εγκατάσταση: Οι επαγγελματίες της Κωτσόβολος φροντίζουν για την απρόσκοπτη παράδοση των συσκευών και την εξειδικευμένη εγκατάστασή τους, ώστε να λειτουργούν άψογα από την πρώτη στιγμή.
  •  Προστασία & μέγιστη απόδοση: Μέσω των προγραμμάτων προστασίας και συντήρησης, εξασφαλίζεται η μακροχρόνια απόδοση των συσκευών μας. Αν χρειαστεί επισκευή ή αναβάθμιση, οι τεχνικοί της Κωτσόβολος είναι εκεί για να προσφέρουν γρήγορες και αξιόπιστες λύσεις.
  •  Επισκευή & αναβάθμιση: Γρήγορη και αξιόπιστη επισκευή ή αναβάθμιση, διασφαλίζοντας ότι οι συσκευές παραμένουν πάντα λειτουργικές.
  • Δυνατότητα ανακύκλωσης & ανταλλαγής συσκευών: Αναγνώριση της αξίας της συσκευής, προσφέροντας την επιλογή της ανακύκλωσης ή της ανταλλαγής.

Επιπλέον, σε περίπτωση προβλήματος, η υπηρεσία Total Support διασφαλίζει προστασία και μέγιστη απόδοση, προσφέροντας εγγύηση έως και 7 χρόνια. Αυτή η υπηρεσία περιλαμβάνει δέσμευση για γρήγορη επισκευή ή αντικατάσταση της συσκευής, καθώς και επιπλέον καλύψεις ανάλογα με το είδος του προϊόντος, εξασφαλίζοντας ότι οι συσκευές μας θα παραμένουν λειτουργικές και σύγχρονες για πολλά χρόνια.

Οι υπηρεσίες αυτές δεν είναι απλώς λειτουργικές. Βελτιώνουν πραγματικά την ποιότητα της καθημερινότητάς μας. Η Κωτσόβολος και οι άνθρωποί της δεν μας προσφέρουν μόνο προϊόντα, αλλά ολοκληρωμένες λύσεις που συμβάλλουν σε μία καλύτερη ζωή.

Δείτε τη νέα καμπάνια της εταιρείας εδώ: