Αθλητικά

ΑΕΚ, μεταγραφές: Ενδιαφέρεται για τον Ρίκι Κάρσντροπ η Ένωση

ΑΕΚ, μεταγραφές: Ενδιαφέρεται για τον Ρίκι Κάρσντροπ η Ένωση

Η ΑΕΚ ψάχνει για δεξί μπακ και ένας από τους ποδοσφαιριστές για τους οποίους έχει δείξει ενδιαφέρον είναι ο Ρίκι Κάρσντροπ της Ρόμα σύμφωνα με όσα αναφέρουν στην Ιταλία.

Σε αναζήτηση δεξιού μπακ βρίσκεται η ΑΕΚ ενόψει της μεταγραφικής περιόδου και ένας παίκτης για τον οποίο έχει δείξει ενδιαφέρον είναι ο Ρίκι Κάρσντορπ της Ρόμα. Ο 29χρονος φουλ μπακ βρίσκεται στην έξοδο από την ομάδα της Ιταλίας και ο δημοσιογράφος Ματέο Μορέτο ανέφερε σε εκπομπή με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, πως η Ένωση έχει δείξει ενδιαφέρον για την απόκτησή του. Μάλιστα, εκτίμησε ότι τις επόμενες μέρες η ΑΕΚ μπορεί να καταθέσει πρόταση για την απόκτησή του.

Η περίπτωση του Κάρσντροπ είναι μια απ’ αυτές που στην Ένωση έχουν πραγματικά εξετάσει και την έχουν ξεχωρίσει ανάμεσα σε όσες έχουν υπόψιν.

Ο διεθνής Ολλανδός μπακ έχει συμβόλαιο για έναν ακόμα χρόνο με τη Ρόμα, αλλά Ντε Ρόσι δεν τον υπολογίζει και δύσκολα θα τον πάρει μαζί του στην προετοιμασία και η διοίηκηση είναι θετική στο να παραχωρήσει τον Κάρσντορπ, μετά από επτά χρόνια.

Φέτος ο 29χρονος μπακ μέτρησε 28 συμμετοχές με τη Ρόμα και μοίρασε τρεις ασίστ. Ξεκίνησε την καριέρα από τη Φέγενορντ και από εκεί τον απέκτησαν οι Ιταλοί το 2017, αφήνοντάς τον δύο χρόνια δανεικό εκεί. Παράλληλα, είναι διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές της Ολλανδίας, ενώ με την Εθνική Ανδρών μετρά τρεις συμμετοχές.

To Top