Κόσμος

Αεροπορική εταιρεία βάζει ασυνόδευτο 6χρονο παιδί σε λάθος πτήση

shutterstock 2163909087

Αεροπορική εταιρεία βάζει ασυνόδευτο 6χρονο παιδί σε λάθος πτήση

Σενάριο χριστουγεννιάτικης ταινίας θυμίζει σκηνικό στις ΗΠΑ κατά το οποίο ένα 6χρονο αγόρι, που θα ταξίδευε ασυνόδευτο για να επισκεφθεί τη γιαγιά του, επιβιβάστηκε σε λάθος αεροπλάνο και προσγειώθηκε σε λάθος αεροδρόμιο.

Το αγόρι, που επρόκειτο να πετάξει από το Διεθνές Αεροδρόμιο της Φιλαδέλφειας στο Διεθνές Αεροδρόμιο της Νοτιοδυτικής Φλόριντα με την Spirit Airlines, βρέθηκε τελικά στο Ορλάντο, όπως αναφέρει το People, επικαλούμενο πληροφορίες του CNN και του CBS WINK. 

Η γιαγιά του αγοριού, Μαρία Ράμος, είπε ότι πήγε στο αεροδρόμιο Fort Myers, για να συναντήσει τον εγγονό της, Casper. Μπόρεσε να βρει τις αποσκευές του, αλλά δεν μπορούσε να βρει το παιδί. 

«Μου είπαν: “Όχι, δεν είναι σε αυτή την πτήση. Έχασε την πτήση του”», όπως δήλωσε η ίδια στο WINK, προσθέτοντας: «Τους είπα “΄Οχι, δεν θα μπορούσε να χάσει την πτήση του, αφού έχω το check-in“». Η γυναίκα στη συνέχεια έτρεξε μέσα στο αεροπλάνο και ρώτησε την αεροσυνοδό: «Πού είναι ο εγγονός μου; Σου τον παρέδωσαν στη Φιλαδέλφεια;» και μου απάντησε «Όχι, δεν είχα παιδιά μαζί μου».

Λίγο αργότερα, η γιαγιά έλαβε ένα τηλεφώνημα από τον Casper, ο οποίος της είπε ότι είχε γίνει κάποιο λάθος και έχει προσγειωθεί στο Ορλάντο.

Η ηλικιωμένη γυναίκα ζήτησε απαντήσεις για το πώς το πρώτο ταξίδι του εγγονού της με αεροπλάνο μετατράπηκε σε «ένα από τα πιο τρομακτικά περιστατικά που είχε βιώσει ποτέ».

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, η αεροπορική εταιρεία ζήτησε συγγνώμη για το μπέρδεμα.

To Top