Αθλητικά

Αυτά είναι τα δεδομένα για κόσμο στις εξέδρες στην Ελλάδα – Πότε θα μάθουμε τι θα γίνει

Αυτά είναι τα δεδομένα για κόσμο στις εξέδρες στην Ελλάδα - Πότε θα μάθουμε τι θα γίνει

Τα γήπεδα στην χώρα μας παρέμειναν άδεια για ολόκληρη την φετινή σεζόν μιας και η πανδημία του κορωνοϊού δεν έδινε δυνατότητα για κάτι άλλο, όμως φαίνεται ότι σύντομα θα γίνει γνωστό το τι ακριβώς θα συμβεί την επόμενη αγωνιστική χρονιά και κατά πόσο τα γήπεδα θα έχουν κόσμο στις εξέδρες.

Κορωνοϊός: Στην συζήτηση των λοιμωξιολόγων βρέθηκαν την Τετάρτη (9/6) εκπρόσωποι του Υπουργείου Αθλητισμού με στόχο να υπάρξει κουβέντα για την επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα, όμως αυτό δεν έγινε.

Αυτό έρχεται σαν αποτέλεσμα των συνομιλιών που έχει κάνει ο Γ.Γ. Αθλητισμού, Γιώργος Μαυρωτάς, προσπαθώντας να… ανοίξει το θέμα της επιστροφής των φιλάθλων, που σίγουρα έχει να κάνει με το ποσοστό της χωρητικότητας και σίγουρα θα συνδέεται και με το ποσοστό εμβολιασμού του ελληνικού πληθυσμού.

Αυτό που συμφωνήθηκε στην συνεδρίαση πάντως είναι να τεθεί επί τάπητος το θέμα σε προσεχή συνεδρίαση της επιτροπής, ώστε αν συνεχιστούν σε πτωτικές τάσεις τα κρούσματα που έχει ο κορωνοϊός στην Ελλάδα, να γίνει μια αφετηρία για να δούμε ξανά κόσμο στα γήπεδα της χώρας.

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο news24world.com

Comments
To Top