Αθλητικά

Αυτά ισχύουν για Σκάρπα σε Ολυμπιακό – Η Βραζιλία, ο Μαρτίνεθ και τα… θέλω του παίκτη

Αυτά ισχύουν για Σκάρπα σε Ολυμπιακό - Η Βραζιλία, ο Μαρτίνεθ και τα... θέλω του παίκτη

Μεγάλος ντόρος υπάρχει τις τελευταίες ημέρες σχετικά με το μέλλον του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή, με τα δημοσιεύματα από την πατρίδα του να αναφέρουν ότι υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδες να τον αποκτήσουν.

Γκουστάβο Σκάρπα: Μπορεί ακόμα να έχουμε πολύ δρόμο μέχρι την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου όμως τα σενάρια από τη Λατινική Αμερική αναφέρουν καθημερινά πως σύλλογοι από τη Βραζιλία έχουν ψηλά στη λίστα τους τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού.

Το δεδομένο πάντως στους Ερυθρόλευκους είναι πως αυτή τη στιγμή κάτι τέτοιο δεν ισχύει, μιας και ο παίκτης είναι στα πλάνα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ, παρά το γεγονός ότι ξέρει πως ο ποδοσφαιριστής ακόμα δεν έχει προσαρμοστεί πλήρως και για αυτό το λόγο του του δίνει χρόνο είτε ως βασικός, είτε ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο.

Στη Βραζιλία πάντως τόσο η Παλμέιρας, όσο και Φλαμέγνκο θέλουν να φέρουν τον Γκουστάβο Σκάρπα στη Βραζιλία, με τον ίδιο πάντως να έχει σαν προτεραιότητα να υλοποιήσει με τον Ολυμπιακό το όνειρο που είχε από μικρό παιδί, να παίξει ποδόσφαιρο στην Ευρώπη.

olympiacos biel scarpa
 

To Top