Αθλητικά

Αυτές οι σκέψεις του Μάντζιου για την ενδεκάδα του Άρη – Ο μεγάλος προβληματισμός του

Αυτές οι σκέψεις του Μάντζιου για την ενδεκάδα του Άρη - Ο μεγάλος προβληματισμός του

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του Άρη για τον αγώνα της Κυριακής με τον ΠΑΣ Γιάννινα, με τον Άκη Μάντζιο να ετοιμάζει τα πλάνα της ενδεκάδας.

Άρης: Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του Άρη για τον αγώνα της Κυριακής με τον ΠΑΣ Γιάννινα, με τον Άκη Μάντζιο να ετοιμάζει τα πλάνα της ενδεκάδας.

Για μία ακόμη φορά υπάρχουν ερωτηματικά τα οποία εστιάζονται στη μεσαία γραμμή, όπου πλην Βερστράτε όλα είναι ανοικτά. Ο Νταρίντα, δείχνει να είναι καλύτερα και πιθανότατα θα επιστρέψει στο βασικό σχήμα, αλλά δεν αποκλείεται να μην είναι ο παρτενέρ του Βέλγου, αλλά να παίξει πιο μπροστά. Αυτό σημαίνει πως θα παίξει ξανά στην ενδεκάδα ο Τζούρασεκ.

Η εναλλακτική είναι ο Νταρίντα να αγωνιστεί πιο… πίσω, ο Κροάτης να μείνει εκτός και ο Πάρντο να παραμείνει στο δέκα. Επίσης, ερωτηματικό υπάρχει και για το αριστερό άκρο της επίθεσης με Μενέντεζ και Παναγίδη να είναι υποψήφιοι, δίχως να αποκλείεται και μία έκπληξη με Κάρλσον. Όλα αυτά πιθανότατα θα ξεκαθαρίσουν στην προπόνηση που θα γίνει σήμερα στο Νέο Ρύσιο.

aris6908563520

To Top