Αθλητικά

Αυτή θα είναι η μεγάλη αλλαγή του φετινού ΠΑΟ – Τι γίνεται με τα στόπερ – Αλλάζει τα δεδομένα ο Τζούρισιτς

Αυτή θα είναι η μεγάλη αλλαγή του φετινού ΠΑΟ - Τι γίνεται με τα στόπερ - Αλλάζει τα δεδομένα ο Τζούρισιτς

Οι Πράσινοι συνεχίζουν την προετοιμασία τους επί αυστριακού εδάφους και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δείχνει τι ακριβώς θέλει από τους παίκτες του, ώστε το Τριφύλλι να εμφανιστεί αλλαγμένο προς το καλύτερο τη νέα χρονιά.

Παναθηναϊκός: Για την προσπάθεια του Ιβάν Γιοβάνοβιτς να περάσει στους ποδοσφαιριστές των Πρασίνων τον τρόπο να γίνουν πιο πιεστικοί και πρεσάρουν και ψηλότερα, αλλά και καλύτερα μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Στις έως τώρα προπονήσεις στόχος του Γιοβάνοβιτς είναι η ομάδα να πρεσάρει πιο ψηλά και καλύτερα. Έχει αφιερώσει μεγάλο κομμάτι σε αυτό, σε ασκήσεις τακτικής ή και μεμονωμένες ασκήσεις. Νομίζω ότι φέτος θα το κάνει ακόμα καλύτερα ο Παναθηναϊκός αυτό. Έχει να κάνει και με το γεγονός ότι οι ομάδες δεν χτίζονται από την μια μέρα στην άλλη. Κάθε χρόνο βάζει και κάτι στην ομάδα, την πρώτη πήρε το Κύπελλο, στη δεύτερη έκανε πρωταθλητισμό μέχρι τέλους, φέτος θέλει να βελτιώσει κι άλλο την ομάδα του, να πρεσάρει πιο σωστά», είπε μεταξύ άλλων.

Όσον αφορά τις μεταγραφές των στόπερ: «Έχει δύο περιπτώσεις παικτών που δεσμεύονται με συμβόλαια, προσπαθεί να βρει άκρη με τις ομάδες και να τελειώσει μια από τις δύο μεταγραφές. Δεν υπάρχει κάτι αυτή την στιγμή. Στόχος ήταν να έχουν γίνει ήδη, αλλά στις μεταγραφές δεν είναι μόνος του ο Παναθηναϊκός, είναι πιο δύσκολο από το να πάρει έναν ελεύθερο παίκτη. Ο Γιοβάνοβιτς δεν θέλει να πάρει έναν παίκτη 10-15 μέρες νωρίτερα και μετά να το μετανιώσει».

Παράλληλα ο έμπειρος ρεπόρτερ σημείωσε ότι ο Παναθηναϊκός ανεβαίνει επίπεδο με την παρουσία του Τζούρισιτς και πως δεν θυμάται εδώ και πολλά χρόνια να υπάρχουν δύο τόσο ποιοτικοί παίκτες στο 10, όπου παίζει και ο Μπερνάρ, ενώ επισήμανε ότι Αϊτόρ και Ζέκα πάνε πιο προσεκτικά, καθώς δεν ζορίζονται από τους ανθρώπους της ομάδας ώστε να επανέλθουν βήμα, βήμα.

To Top