Κόσμος

Αυτό το νέο εστιατόριο έχει 10 κανόνες για τους θαμώνες – Απαγορεύεται να φιλήσεις τη σεφ χωρίς τη συναίνεσή της

Αυτό το νέο εστιατόριο έχει 10 κανόνες για τους θαμώνες – Απαγορεύεται να φιλήσεις τη σεφ χωρίς τη συναίνεσή της

Το νέο εστιατόριο Frog Club στη Νέα Υόρκη διαθέτει έναν κατάλογο με 10 κανόνες που απευθύνονται προς τους πελάτες του. Ανάμεσα σε αυτούς περιλαμβάνεται και το να μην φιλήσουν τη σεφ Liz Johnson χωρίς τη συγκατάθεσή της.

Η λίστα, που δημοσιεύτηκε στο Instagram του εστιατορίου, ξεκαθαρίζει τους κανόνες του μαγαζιού. Σε αυτούς περιλαμβάνεται η απαγόρευση να βγάζετε φωτογραφίες στο εσωτερικό του εστιατορίου – συμπεριλαμβανομένης των selfies στο μπάνιο, να προσποιείστε ότι έχετε γενέθλια για να έχετε ειδική μεταχείριση, να αγγίζετε τα αναμνηστικά που χρησιμεύουν ως διακόσμηση, να μην εμφανίζεστε για μια κράτηση ή να την ακυρώνετε περισσότερες από τρεις φορές.

Η απαγόρευση του φιλιού έχει και ένα επακόλουθο: Το «Kiss the Chef» αναγράφεται στο στοιχείο του μενού για 1.000 δολάρια.

View this post on Instagram

A post shared by Frog Club NYC (@frogclubnyc)

Ένας πελάτης πλήρωσε για να φιλήσει τη σεφ στο μάγουλο την περασμένη εβδομάδα. «Ήταν γλυκό», δήλωσε ένας σερβιτόρος στους New York Times.

Οι θαμώνες πρέπει επίσης να καλύπτουν την κάμερα του κινητού τους τηλεφώνου με ένα αυτοκόλλητο κατά την είσοδο και το να ζητούν δωρεάν γεύμα είναι αυστηρά απαγορευμένο.

Στο μενού -δεν επιτρέπεται η φωτογράφησή του- υπάρχουν βατραχοπόδαρα, σουφλέ σπανακιού, φιλέτο μινιόν τυλιγμένο σε μπέικον και πίτα με μπανάνα σιφόν.

To Top