Αθλητικά

Αυτός ο παίκτης είναι κλεισμένος από τον Ολυμπιακό – “Έχει συμφωνήσει σε όλα και σε ποσοστό μεταπώλησης”

Έσκασε μόλις: Βούιξαν τα δημοσιογραφικά γραφεία - Αυτόν πουλάει ο Μαρινάκης - Τρελά λεφτά!

Μια ακόμα μεταγραφή είναι έτοιμοι να ολοκληρώσουν οι Ερυθρόλευκοι, καθώς η ομάδα που πρόκειται να πουλήσει τον ποδοσφαιριστή έβγαλε ανακοίνωση όπου γνωστοποιεί την μετακίνηση

Ολυμπιακός – Δημήτρης Πινακάς: Την λίστα με τους ποδοσφαιριστές που αποφάσισε ο Κώστας Φρατζέσκος και οι συνεργάτες του να ακολουθήσουν την προετοιμασία της ΑΕΛ έδωσαν στην δημοσιότητα, με τον 20χρονο να μένει εκτός. 

Ο λόγος, όπως αναφέρει η ΠΑΕ είναι: “στην αποστολή δεν περιλαμβάνεται ο επίλεκτος διεθνής ποδοσφαιριστής μας Δημήτρης Πινακάς λόγω των διαπραγματεύσεων με την ΠΑΕ Ολυμπιακός. Σημειωτέον ότι η ΠΑΕ ΑΕΛ έχει συμφωνήσει σε όλα με την ΠΑΕ Ολυμπιακός όσον αφορά το οικονομικό μέρος της μεταγραφής, αλλά και το ποσοστό μεταπώλησης. Τελικώς παρά την μέχρι σήμερα διορία την οποία έδωσε ο κ. Κούγιας στον μάνατζερ του ποδοσφαιριστή για να φέρει μία συγκεκριμένη πρόταση από ομάδα του εξωτερικού και παρά το ότι ο μάνατζερ στο παρελθόν ανέφερε πως δήθεν ήταν ενδιαφερόμενες γερμανικές και ιταλικές ομάδες, ουδεμία μέχρι σήμερα πρόταση έγινε στην ΠΑΕ ΑΕΛ, είτε από ομάδα του εξωτερικού, είτε από ομάδα του εσωτερικού“.

Με άλλα λόγια η ΠΑΕ ΑΕΛ επισημοποίησε ότι ο Δημήτρης Πινακάς θα είναι παίκτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο news24world.com

Comments
To Top