Αθλητικά

Αγώνας δρόμου στον ΠΑΟ με Βιλντόσα – Τελικά προλαβαίνει το Σούπερ Καπ;

Αγώνας δρόμου στον ΠΑΟ με Βιλντόσα - Τελικά προλαβαίνει το Σούπερ Καπ;

Ο Αργεντίνος γκαρντ τραυματίστηκε στην προπόνηση της Τρίτης (12/9) με άπαντες να είναι σε αναμμένα… κάρβουνα για το αν θα προλάβει να δώσει το παρών στο Σούπερ Καπ που είναι στο τέλος του μήνα.

Γιώργος Πετρίδης: Στον… αέρα είναι η συμμετοχή του Λούκα Βιλντόσα στο Σούπερ Καπ, που είναι προγραμματισμένο να γίνει στη Ρόδο στις 29 και 30 Σεπτεμβρίου, όπως αποκάλυψε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο έμπειρος ρεπόρτερ.

«Είναι οριακή η συμμετοχή του Βιλντόσα, τόσο στο ‘Παύλος Γιαννακόπουλος’ όσο και στο Σούπερ Καπ. Σίγουρα θα χάσει τα φιλικά στη Ρόδο και θα δούμε μετά. Δεν μπορεί να γίνει ασφαλής εκτίμηση, θα δούμε μέρα με τη μέρα γιατί ήταν αρκετά βαρύ το διάστρεμμα Θα είναι κρίμα πάντως να μην τον έχει ο Παναθηναϊκός. Το θετικό είναι πως ο Μήτογλου μπαίνει κάθε μέρα και περισσότερο στο πρόγραμμα», σημείωσε.

Για τη δήλωση Αταμάν ότι ο Παναθηναϊκός θέλει να κερδίσει και πάλι την Euroleague: «Ο Αταμάν είναι ένας αισιόδοξος άνθρωπος από τη φύση του. Όποιος τον έχει παρακολουθήσει, θα δει ότι και τα προηγούμενα χρόνια έκανε ανάλογες δηλώσεις», είπε ο Γιώργος Πετρίδης.

To Top