Αθλητικά

“Αλέφαντος και Αναστασιάδης ο Τερίμ – Καμία τύχη για πρωτάθλημα ο ΠΑΟ – Φεύγει το καλοκαίρι”!

"Αλέφαντος και Αναστασιάδης ο Τερίμ - Καμία τύχη για πρωτάθλημα ο ΠΑΟ - Φεύγει το καλοκαίρι"!

“Έδιωξαν Γιοβάνοβιτς για να έναν παρωχημένο κόουτς”! Μετά τη γκέλα και με την Κηφισιά και τις τελευταίες κακές εμφανίσεις του Τριφυλλιού, ο Τούρκος προπονητής βρίσκεται στο στόχαστρο και το μέλλον του φαίνεται αβέβαιο…

Αναστάτωση υπάρχει στον Παναθηναϊκό μετά το νέο στραβοπάτημα, στην έδρα του, στη μάχη του πρωταθλήματος, καθώς οι Πράσινοι είδαν την Κηφισιά να παίρνει την ισοπαλία με 1-1 και να απομακρύνονται 3 βαθμούς από την κορυφή – Ενώ ο Ολυμπιακός τον έχει πλησιάσει στους 2 βαθμούς.

Μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι τόσο σε επίπεδο οπαδών στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης όσο και στον Τύπο (πρωτοσέλιδα, αρθρογραφίες κ.λπ.)   υπάρχει κριτική προς τον Φατίχ Τερίμ, που σε ένα ακόμα παιχνίδι φάνηκε να κλωτσάει την ευκαιρία που έχει για να βρεθεί σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή.

Ο Τούρκος προπονητής, μάλιστα, σχολίασε σε δηλώσεις του ότι αυτή η νέα απώλεια μπορεί να διορθωθεί στα πλέι οφ, αλλά είναι γεγονός πια ότι η κατάσταση στενεύει για όλους και δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλους χαμένους βαθμούς.

Το sportdog επικοινώνησε με τον δημοσιογράφο Δημήτρη Βασιλάκο, που ξέρει πολύ καλά το ποδόσφαιρο στην Τουρκία, άρα γνώριζε από πριν τον Φ. Τερίμ, προκειμένου να σχολιάσει όσα συμβαίνουν στον Παναθηναϊκό.

“Είναι παρωχημένος προπονητής, ήταν 1,5 έτους εκτός πάγκων, ενώ και η τελευταία του σεζόν με τη Γαλατά ήταν κακή. Έχει δικό του τρόπο σκέψης, θα κάνει αλλαγές στα ματς, θα αλλάξει τις θέσεις των παικτών, θυμίζει λίγο Αλέφαντο ή Άγγελο Αναστασιάδη, αλλά είναι ξεπερασμένος. Θεωρούσα λάθος την πρόσληψη από όταν έγινε“, ανέφερε αρχικά ο καλός συνάδελφος και στη συνέχεια συμπλήρωσε:

“Πάντα έτσι ήταν, δεν αλλάζει: Αλλαγές πριν από το ημίχρονο, ανακάτεμα θέσεων, φουλ επίθεση, 5 επιθετικοί στο τέλος, παμε παλικάρια να το πάρουμε και τέτοια”.

“Δεν θα παραδεχτει ποτέ τα λάθη του – Καμία τύχη για το πρωτάθλημα – Μέχρι το καλοκαίρι στον Παναθηναϊκό”

Σχολίασε μετά το ματς με την Κηφισιά οτι θα διορθώσει στα πλέι οφ την απώλεια βαθμών ο Παναθηναϊκός.

“Έχει εγωισμό, δείχνει σιγουριά, δεν πρόκειται να παραδεχτεί ποτέ τα λάθη του. Δεν είναι αυτό το στιλ του Τερίμ”.

Θεωρείς ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να ορθοποδήσει και να κερδίσει πρωτάθλημα και Κύπελλο;

“Το Κύπελλο ένα ματς είναι, μπορεί να γίνει. Για το πρωτάθλημα δεν του δίνω καμία τύχη. Από τη στιγμή που άλλαξε προπονητή ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να το διεκδικήσει. Δεν μπορεί να δικαιωθεί το να διώχνεις προπονητή 2,5 ετών, για να πάρεις άλλον με άλλη φιλοσοφία, άναρχο τακτικά, φουλ εξωστρεφή κ.λπ”.

Πώς βλέπεις το μέλλον με τον Τεριμ;

“Πιστεύω ότι δεν θα καθίσει και μετά το καλοκαίρι στον Παναθηναϊκό, ταβάνι είναι εκεί, η λήξη της σεζόν”.

Ακολουθήστε το news24world.com στο GoogleNews και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

To Top