Ιστορίες

Άλλαξε ζωή για πάντα: Η ιστορία μιας γυναίκας που εγκατέλειψε την πόλη για να μεγαλώνει ορφανές κατσίκες

Είχε μια τέλεια δουλειά στην πόλη με πολύ καλά λεφτά. Όλοι θεωρούσαν ότι ήταν ευτυχισμένη και ικανοποιημένη. Εκείνη ζούσε μέσα στο άγχος και στην πίεση. Ήταν σίγουρη πως ήθελε κάτι διαφορετικό στη ζωή της και το βρήκε.

Η επίσκεψη που της άλλαξε την ζωή

Το 2014 επισκέφτηκε μια φάρμα και ερωτεύτηκε τα κατσικάκια. Τελικά αυτό την οδήγησε στο να ιδρύσει το Goats of Anarchy, έναν οργανισμό που φροντίζει ορφανά κατσικάκια με ειδικές ανάγκες.

“Ήταν ξεκάθαρο ότι ήθελα αυτόν τον τρόπο ζωής… Αποφάσισα να ανταλλάξω τις γόβες με τις γαλότσες και την Mercedes μου με ένα κλασικό φορτηγάκι Chevy”. Λέει ότι λατρεύει κάθε στιγμή.

“Κάποιοι με αποκάλεσαν χαζή ή ανεύθυνη που παραιτήθηκα από την ζωή μου χωρίς σχέδιο, αλλά για μένα ήταν ένα άλμα πίστης”, εξηγεί η Lauricella. Την πρώτη μέρα που έμεινε άνεργη συγκέντρωσε 30.000 followers όταν το κοινοποίησε στο Instagram. “Το πήρα σαν σημάδι ότι ήμουν στον σωστό δρόμο.”

Η εξομολόγηση της

Η Leanne λέει: “Όταν βρίσκεις και ακολουθείς το πάθος σου, όλα τα χαζά πράγματα που πίστευες ότι είναι σημαντικά, δεν φαίνονται πια τόσο σημαντικά”. Σήμερα την απασχολεί περισσότερο πώς να βοηθήσει τα ορφανά κατσικάκια με ειδικές ανάγκες παρά το τι να φορέσει.

Μαζί με τα κατσικάκια, η Leanne έχει υιοθετήσει και ένα αλογάκι, ένα γαϊδουράκι, δύο κουνέλια και ένα γουρούνι – και είναι πανευτυχής!

Περισσότερες Πληροφορίες: Goats Of Anarchy | Facebook (h/t: cosmopolitan)

To Top