Αθλητικά

Ανακοίνωσε μεταγραφή το μεσημέρι της Κυριακής ο Ολυμπιακός! Υπέγραψε διεθνής Έλληνας

Ανακοίνωσε μεταγραφή το μεσημέρι της Κυριακής ο Ολυμπιακός! Υπέγραψε διεθνής Έλληνας

Ολυμπιακός: Η ενίσχυση της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού συνεχίζεται… Και αυτό γιατί, μετά τους Τοντόρ Αλεξίεφ και Νίκο Σμαραγδή, οι «ερυθρόλευκοι» γνωστοποίησαν σήμερα (30/12) την απόκτηση του νεαρού κεντρικού, Γιώργου Παπαλεξίου.

Η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π.-Τ.Α.Α. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Γιώργο Παπαλεξίου. Ο Έλληνας διεθνής είναι γεννημένος στις 28/8/1999, έχει ύψος 2.02μ. και αγωνίζεται ως κεντρικός».

Στις πρώτες δηλώσεις του στην ιστοσελίδα του ερασιτέχνη Ολυμπιακού, ο Παπαλεξίου τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στον Ολυμπιακό, τον μεγαλύτερο σύλλογο της χώρας. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους του συλλόγου και το προπονητικό επιτελείο που έδειξαν εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου. Ο Ολυμπιακός ως γνωστόν πρωταγωνιστεί στην Ελλάδα και οι στόχοι μας για τη φετινή σεζόν είναι κατάκτηση όλων των εγχώριων τίτλων. Όσον αφορά την Ευρώπη η ομάδα θα διεκδικήσει και φέτος τη διάκριση και γιατί να μην κατακτήσουμε και αυτόν τον τίτλο; Ανυπομονώ να αγωνιστώ με την φανέλα του Ολυμπιακού μπροστά στους χιλιάδες φιλάθλους που δίνουν το στίγμα τους σε κάθε αγώνα με την δυνατή ατμόσφαιρα που δημιουργούν».

To Top