Αθλητικά

Ανατροπή με Μιρτσέα Λουτσέσκου! Δεν σταματάει από το ποδόσφαιρο – Σφοδρή επίθεση σε Ρωσία

Ανατροπή με Μιρτσέα Λουτσέσκου! Δεν σταματάει από το ποδόσφαιρο - Σφοδρή επίθεση σε Ρωσία

Μπορεί πριν μερικές ημέρες τα δημοσιεύματα να ανέφεραν ότι ο σπουδαίος Ρουμάνος τεχνικός αποφάσισε να βάλει τέλος στην καριέρα του, όμως με ο ίδιος με δηλώσεις του έκανε την… ανατροπή λέγοντας ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Μιρτσέα Λουτσέσκου: Ανατροπή δεδομένων για τον Ρουμάνο τεχνικό, αφού μετά το τελευταίο ματς της Ντιναμό Κιέβου έκανε δηλώσεις, σημειώνοντας ότι δεν σταματάει η προπονητική του καριέρα, όπως είχε ακουστεί τις προηγούμενες ημέρες, ενώ παράλληλα προχώρησε σε σφοδρή επίθεση στη Ρωσία.

Δούλεψα τρία χρόνια στην Ντίναμο και 15 συνολικά στην Ουκρανία και είπα “αρκετά”. Τώρα είμαι στο σπίτι μου, στο Βουκουρέστι. Αν τελείωσε η καριέρα μου; Είναι ψέμα. Έφυγα μόνο από την Ντινάμο Κιέβου αλλά δεν αφήνω το επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Θέλω να βοηθήσω όλους όσοι με βοήθησαν, ήταν εξαιρετικά δύσκολο να παίζουμε ποδόσφαιρο χωρίς οπαδούς, χωρίς οικονομική βοήθεια, χωρίς χορηγούς, χωρίς διαφήμιση. Το να παίζουμε μόνο με τους Νέους της Ακαδημίας.

Σε κάθε περίπτωση, προσπάθησα να διατηρήσω το ποδόσφαιρο στη ζωή μου και αυτό είναι το σημαντικότερο”, δήλωσε αρχικά ο Λουτσέσκου, για να εξαπολύσει επίθεση στη Ρωσία: “Θέλω να πω ακόμη μία φορά ότι δεν θα επιστρέψω ποτέ για να δουλέψω στην Ρωσία. Μετά από αυτό που είδα με τα μάτια μου στην Ουκρανία, δεν τίθεται θέμα. Η Ρωσία είναι τρομοκρατία, θάνατοι και πόνος. Αυτή η χώρα μου στέρησε το δεύτερο σπίτι μου, το Ντόνετσκ, και ήθελα να μου πάρει το τρίτο σπίτι μου, το Κίεβο.

Να με θυμάστε ως έναν άνθρωπο που αγαπάει την Ουκρανία. Έχω δουλέψει εδώ στο Κίεβο με την Ντινάμο και είδα με τα μάτια μου όλη τη φρίκη του πολέμου που έφερε η Ρωσία. Δεν άφησα την ομάδα, έκανα προπονήσεις στους παίκτες μου ενώ ακούγονταν συναγερμοί για αεροπορικές επιδρομές και βοήθησαν να υπάρχει εκκένωση σπιτιών από τις οικογένειες των παικτών μου. Τα έζησα όλα αυτά από κοντά, οπότε πώς μπορούμε να μιλάμε για επιστροφή μου στην Ρωσία. Το πιο μεγάλο μου όνειρο τώρα είναι η ειρήνη και η ηρεμία στην Ουκρανία. Και η ασφάλεια των Ουκρανών, γεμάτα γήπεδα και ευημερία για αυτή την υπέροχη χώρα“, είπε ο Μιρτσέα Λουτσέσκου.

To Top