Αθλητικά

Αναβλήθηκε ο τελικός της ΑΕΚ στο χάντμπολ λόγω κορωνοϊού!

Αναβλήθηκε ο τελικός της ΑΕΚ στο χάντμπολ λόγω κορωνοϊού!

Ο αγώνας ήταν προγραμματισμένο να γίνει αύριο, όμως τελικά οδηγήθηκε σε αναβολή λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού στην Ίνσταντς.

ΑΕΚ: Την αναβολή του πρώτου τελικού της ΑΕΚ με την Ίσταντς για το European Cup στο χάντμπολ των ανδρών, ο οποίος ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί αύριο (14/5, 19:00) στην Αθήνα, γνωστοποίησε σήμερα (13/5) η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία (EHF).

Αιτία αποτελούν τα κρούσματα κορωνοϊού που ανιχνεύθηκαν στην ομάδα από τη Σουηδία, με αποτέλεσμα η αποστολή της Ίσταντς να μην μπορεί να κάνει το ταξίδι για την Ελλάδα.

Η σχετική ανακοίνωση της EHF αναφέρει:

«Ο πρώτος αγώνας για τον τελικό του EHF European Cup ανδρών, ΑΕΚ-Ίσταντς, αναβλήθηκε, λόγω θετικών κρουσμάτων κορονοϊού στην ομάδα της Ίσταντς. Ο πρώτος αγώνας ήταν προγραμματισμένο να λάβει χώρα το Σάββατο 15 Μαΐου στις 18:00 (σ.σ. 19:00 ώρα Ελλάδας) στην Αθήνα και ο δεύτερος το Σάββατο 22 Μαΐου στις 15:00 (σ.σ. 16:00 ώρα Ελλάδας) στο Ίσταντ. Μετά από στενές διαβουλεύσεις με το ιατρικό επιτελείο του συλλόγου και τη σουηδική αρχή ελέγχου λοιμώξεων, την Πέμπτη, η Ίσταντς ενημέρωσε την EHF ότι η ομάδα δεν θα μπορούσε να ταξιδέψει στην Ελλάδα για τον πρώτο αγώνα του Σαββάτου. Η EHF και οι δύο σύλλογοι βρίσκονται σε στενή επαφή και συνεργασία και θα ενημερώσουν με περαιτέρω πληροφορίες εν ευθέτω χρόνω».

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο news24world.com

Comments
To Top