Αθλητικά

Ανέλαβαν… δράση Λουτσέσκου-Βιεϊρίνια: “Κανείς δεν μας πίστευε στην αρχή, να το γυρίσουμε”

Ανέλαβαν... δράση Λουτσέσκου-Βιεϊρίνια: "Κανείς δεν μας πίστευε στην αρχή, να το γυρίσουμε"

Προσπάθεια να τονωθεί η αυτοπεποίθηση στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ.

Μετά την ήττα από τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε και από τον Άρη και πλέον βλέπει τους στόχους του για φέτος να… δυσκολεύουν, με τους Ραζβάν Λουτσέσκου και Αντρέ Βιεϊρίνια να επιχειρούν να γυρίσουν το κλίμα.

Ο Ρουμάνος τεχνικός με μία σύντομη τοποθέτηση στα αποδυτήρια μετά το παιχνίδι με τον Άρη ζήτησε απ΄όλους να αναλογιστούν πως ξεκίνησε η φετινή προσπάθεια, κάτω από συνθήκες ασφυκτικής πίεσης και μεγάλης αμφισβήτησης για όλους και πως κατάφεραν να ισορροπήσουν την κατάσταση και να φέρουν τον ΠΑΟΚ ως εδώ: 

«Στην αρχή της σεζόν κανείς δεν πίστευε σε εμάς», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Λουτσέσκου, προσθέτοντας μεταξύ άλλων: «Να το γυρίσουμε χωρίς εγωισμούς, έχουμε φτάσει ως εδώ, βάζοντας το εμείς κάτω από το εγώ».

Έπειτα, τον λόγο ζήτησε να πάρει ο αρχηγός της ομάδας, Αντρέ Βιεϊρίνια, ο οποίος απευθυνόμενος στους συμπαίκτες του, έκανε σαφές πως όλοι μαζί, ενωμένοι, μπορούν να ανατρέψουν την κατάσταση. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξεκάθαρος Βαρούχας για τα πέναλτι ΠΑΟ και ΠΑΟΚ – Έπρεπε να αποβληθεί ο Ναβάρο; – Τι έγινε με Ποντένσε (Vid)

Ακολουθήστε το news24world.com στο GoogleNews και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

To Top