Πολιτική

Ανέβηκαν οι τόνοι στη Βουλή – Αντιπαράθεση του Αθανάσιου Μπούρα με την Παναγιώτα Πούλου – «Βάλτε τελ…

παναγιώτα παύλου1

Ανέβηκαν οι τόνοι στη Βουλή – Αντιπαράθεση του Αθανάσιου Μπούρα με την Παναγιώτα Πούλου – «Βάλτε τελεία, τα λέτε σε άλλη ευκαιρία»

Προτού ψηφιστεί το νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών «Ενίσχυση του εισοδήματος των μισθωτών, των νέων, της οικογένειας και της εργασίας – συνταξιοδοτικές ρυθμίσεις» στη Βουλή τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης (27/6), ανέβηκαν οι τόνοι μεταξύ του αντιπροέδρου Αθανάσιου Μπούρα και της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτας Πούλου.

Κι ενώ η κα. Πούλου μιλούσε και πλησίαζε η ολοκλήρωση των επτά λεπτών που είχε στη διάθεσή της για να παρουσιάσει τη θέση της, ο αντιπρόεδρος της Βουλής, Αθανάσιος Μπούρας, της υπενθύμισε πως ο χρόνος της ολοκληρώνεται και θα έπρεπε να κλείσει την ομιλία της. «Βάλτε τελεία κα. Πούλου, απόλυτα τα επτά λεπτά», της είπε.

Σε αυτή την υπόδειξη αντέδρασε η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ από τη Βοιωτία. «Κύριε πρόεδρε, θα εξαντλήσετε την αυστηρότητα σας σε εμένα; Σας παρακαλώ πολύ. Κύριε πρόεδρε, ζητώ την ανοχή σας όπως την δείξατε σε όλους τους προηγούμενους ομιλητές», τόνισε η κα. Πούλου και ακολούθησε έντονος διάλογος μεταξύ των δύο.

  • Α.Μ.: Τα λέτε σε άλλη ευκαιρία, κλείστε τώρα. Την διαδικασία την ρυθμίζει ο κανονισμός και ο προεδρεύων.
  • Π.Π.: Τελειώνω, κύριε πρόεδρε. Με συγχωρείτε, είστε άδικος αλλά θα τελειώσω.
  • Α.Μ.: Λοιπόν, τέλος και τελεία. Κλείστε, κυρία Πούλου.

Συνεχίζοντας την τελευταία της φράση η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, ο κ. Μπούρας τόνισε χαρακτηριστικά τα εξής. «ΟΚ, εντάξει… Ολοκληρώσατε, ολοκληρώσατε».

«Ευχαριστώ πολύ, κύριε πρόεδρε. Ήξερα ότι η αλλαγή του προεδρείου δεν θα ήταν κάτι καλό. Εγκαταλείπω εδώ, ευχαριστώ πάρα πολύ κύριε πρόεδρε. Θεωρώ ότι ήσασταν άδικος απέναντι μου» υπογράμμισε η Παναγιώτα Πούλου αποχωρώντας από το βήμα της Βουλής.

To Top