Οικονομία

Άνοιξε στην Κρήτη στο δεύτερο InterContinental της χώρας

creta1 og image 2034758

Τη Δευτέρα 17/6 ανοίγει τις πύλες του το δεύτερο InterContinental στην Ελλάδα που βρίσκεται στον Άγιο Νικόλαο της Κρήτης. Το InterContinental Crete αποτελεί κοινό εγχείρημα των IHG Hotels & Resorts, Hines και Henderson Park, και λειτουργεί υπό τη διαχείριση της Y&T Daskalantonakis Knossians Group.

Το ξενοδοχείο διαθέτει 199 άνετα δωμάτια και φιλόξενες σουίτες, πολλές από τις οποίες έχουν ιδιωτική πισίνα και connected χώρους. Ο αρχιτεκτονικός σχεδιασμός των 3ΧΝ Architects και Diarchon Architects συνδυάζει αρμονικά σύγχρονη αισθητική με παραδοσιακές κρητικές επιρροές, με art curation από τη Νικομάχη Καρακωστάνογλου.

Το νέο ξενοδοχείο διαθέτει τρία εξαιρετικά εστιατόρια, υπό την καθοδήγηση του βραβευμένου με δύο αστέρια Michelin Executive Chef Νίκου Ρούσσου. Το Spa Center του InterContinental Crete διαθέτει εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα, πέντε ιδιωτικές σουίτες περιποίησης, χαμάμ και σάουνα και πλήρως εξοπλισμένο και με φυσικό φως γυμναστήριο.

creta3

«Το άνοιγμα του InterContinental Crete είναι το δεύτερο εγχείρημά μας στην Κρήτη και συγκεκριμένα στον Άγιο Νικόλαο. Η συνεργασία μας με την InterContinental Hotels & Resorts, έναν από τους μεγαλύτερους ξενοδοχειακούς ομίλους διεθνώς, επισφραγίζει την δέσμευσή μας για την περαιτέρω ανάπτυξη και εξέλιξη της Κρήτης, ενός προορισμού με μεγάλη τουριστική παράδοση”, δήλωσε ο Paul Gomopoulos, Senior Managing Director και Επικεφαλής της Hines Greece.

creta2

Οι Τίνα και Γιάννης Δασκαλαντωνάκης ανέφεραν: “Είμαστε ενθουσιασμένοι που παρουσιάζουμε το InterContinental Crete στους διακεκριμένους επισκέπτες μας. Ως μέρος του χαρτοφυλακίου του Knossians Group, το ξενοδοχείο αυτό αντιπροσωπεύει τη δέσμευσή μας να προσφέρουμε πολυτελείς και αξέχαστες εμπειρίες.

Το InterContinental Crete όχι μόνο επεκτείνει το αποτύπωμά μας στην περιοχή, αλλά και ενσωματώνει την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά και τη φυσική ομορφιά της Κρήτης. Ανυπομονούμε να υποδεχθούμε τους επισκέπτες σε έναν προορισμό όπου η φιλοξενία παγκόσμιας κλάσης συναντά τη διαχρονική γοητεία του νησιού”.

To Top