Αθλητικά

Απάντησε σε Ζβέρεφ ο Τσιτσιπάς: “Δεν θα ήταν ωραίο να αλλάξω το σορτσάκι μου μπροστά σε όλους”

Απάντησε σε Ζβέρεφ ο Τσιτσιπάς: "Δεν θα ήταν ωραίο να αλλάξω το σορτσάκι μου μπροστά σε όλους"

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αποδοκιμάστηκε από το κοινό στο Σινσινάτι για την απόφασή του να πάει στα αποδυτήρια μετά το τέλος του πρώτου σετ και σύμφωνα με τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ, να επικοινωνήσει… κρυφά με τον πατέρα του για οδηγίες. 

Στέφανος Τσιτσιπάς: Από την πλευρά τουΤσιτσιπάς, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου θέλησε να ξεκαθαρίσει πως πήγε στα αποδυτήρια για να αλλάξει, μιας και είχε ιδρώσει αρκετά και όχι για να μιλήσει με τον πατέρα του.

«Ο διαιτητής δεν έχει την καλύτερη φήμη ανάμεσα στους παίκτες. Ήθελα να πάω να αλλάξω στο τρίτο σετ επειδή είχα ιδρώσει αρκετά. Δεν μπορούσα καν να κρατήσω τη ρακέτα μου. Ο διαιτητής αποφάσισε να μη μου δώσει αυτό το τάιμ αουτ που ειλικρινά ήθελα για να πάω να αλλάξω όλα τα υγρά μου ρούχα που καταλαβαίνετε ότι δεν ήταν ιδανικό να συνεχίσω να παίζω με αυτά στο τρίτο σετ», ανέφερε αρχικά ο Στέφανος Τσιτσιπάς και συνέχισε λέγοντας:

«Τα κατάφερα κάπως, αλλά δεν ήταν σωστό απ’ αυτόν που δεν με άφησε να πάω. Δεν ξέρω αν τον επηρέασε η αντίδραση του Ζβέρεφ ή αναφέρεται στους κανονισμούς που δεν το νομίζω αλλά θα το δω αργότερα. Σε έναν παίκτη πρέπει να επιτρέπεται να πηγαίνει στο μπάνιο σε κάθε σετ σύμφωνα με όσα γνωρίζω.

Ο διαιτητής από τη πλευρά του, για κάποιο λόγο, ήθελε να αλλάξει τους κανόνες κάτι που δεν ήταν σωστό. Είχα και στο παρελθόν θέματα με αυτόν τον διαιτητή. Δεν γνωρίζω γιατί είναι τόσο απόλυτος και δεν ξέρω γιατί θέλει να είναι τόσο θρασής με τους τρόπους και ξέρετε αυτό δεν είναι καλό.

Προσπαθούμε να παίξουμε τένις. Σίγουρα ιδρώνουμε πολύ δίνοντας τον καλύτερο μας εαυτό και τη προσπάθεια μας αυτή δεν την εκτιμάει κανείς.

Ηδη το είπα. Δεν είναι κάτι τρελό, δεν είναι αστροφυσική. Πηγαίνω στα αποδυτήρια για να αλλάξω μπλούζα. Δεν νομίζω ότι θα ήταν ωραίο να αλλάξω το σορτσάκι μου στο κορτ, μπροστά σε όλους. Προτιμώ να το κάνω στα αποδυτήρια για να αλλάξω κάλτσες και παπούτσια. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει κάτι τρελό σε αυτό.

Είμαι ένας άνθρωπος που ιδρώνει λίγο παραπάνω από τους άλλους. Θεωρώ πως αυτό είναι αποδεκτό. Κάποιοι με δουλεύουν και κάνουν πλάκα για αυτό αλλά έτσι είναι. Οι άνθρωποι πρέπει να το καταλάβουν. Δεν θα σταματήσω να το κάνω επειδή με κάνει και αισθάνομαι καλύτερα όταν βγαίνω στο κορτ για να ξεκινήσω το νέο σετ».

Comments
To Top