Αθλητικά

“Απάντηση” Καραπαπά στην ΑΕΚ – Τι συνέβη πριν το γκολ του Μασούρα – Δείτε την επίμαχη φάση (ΒΙΝΤΕΟ)

"Απάντηση" Καραπαπά στην ΑΕΚ - Τι συνέβη πριν το γκολ του Μασούρα - Δείτε την επίμαχη φάση (ΒΙΝΤΕΟ)

Το νέο ποστάρισμα του Κώστα Καραπαπά για το πολυσυζητημένο ντέρμπι, που προκάλεσε αντιδράσεις.

Ο Ολυμπιακός διαμαρτύρονται έντονα για τη διαιτησία στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, ωστόσο και οι Κιτρινόμαυροι εκφράζουν ορισμένα παράπονα για τις αποφάσεις του Μαρέφκα.

Πέραν του πέναλτι που ζήτησε ο Ολυμπιακός και του ακυρωθέντος γκολ του Μασούρα, έγινε συζήτηση για το γκολ των Ερυθρολεύκων (αυτό που μέτρησε), καθώς πολλοί υποστηρίζουν ότι η φάση ξεκίνησε από φάουλ που κέρδισε η ΑΕΚ, όμως εκτέλεσε… ο Φορτούνης.

Ο Κώστας Καραπαπάς πήρε θέση, ποστάροντας βίντεο από τη συγκεκριμένη φάση. Μετά από φάουλ υπέρ της ΑΕΚ, διακρίνεται ο Κάλενς να στρώνει με το πόδι την μπάλα στον Ρότα ώστε να εκτελέσει. Πριν προλάβει να έρθει σε επαφή με την μπάλα ο Έλληνας άσος, ο Φορτούνης κλέβει, κάνει πάσα σε συμπαίκτη του και στην εξέλιξη της φάσης ο Ολυμπιακός σκοράρει και μειώνει σε 2-1.

«Μόνο που τη μπάλα την έπαιξε ο Κάλενς κανονικά και ο Φορτούνης συνέχισε τη φάση», αναφέρει ο Κώστας Καραπαπάς σε Insta story, υποστηρίζοντας ουσιαστικά ότι ο Κάλενς ήταν αυτός που εκτέλεσε το φάουλ και όχι ο Ρότα (σ.σ. αφού του έδωσε την μπάλα με το πόδι και όχι με το χέρι), συνεπώς ο Φορτούνης είχε το δικαίωμα να κλέψει την μπάλα χωρίς να έχει κάνει παράβαση.

Δείτε το βίντεο:

To Top