Κόσμος

Απάτησε τη σύζυγό του, εκείνη τον συγχώρεσε και τώρα θέλει παράλληλη σχέση με άλλον άνδρα

couple fight

Απάτησε τη σύζυγό του, εκείνη τον συγχώρεσε και τώρα θέλει παράλληλη σχέση με άλλον άνδρα

Σε απόγνωση βρίσκεται ένας άνδρας που απάτησε τη σύζυγό του, γιατί εκείνη μπορεί να τον συγχώρεσε, ωστόσο έκανε παράλληλη σχέση και θεωρεί πως είναι δικαίωμα της, γιατί υπήρξε θύμα απιστίας.

Ο άνδρας έγραψε ανώνυμα στο Reddit και σύμφωνα με την Μirror ανέφερε πως «είμαστε παντρεμένοι εδώ και πέντε χρόνια και στον δεύτερο χρόνο του γάμου μας την απάτησα μεθυσμένος. Με συγχώρεσε και πήγαμε σε σύμβουλο γάμου, αλλά πριν από τρεις μέρες ενώ η γυναίκα μου ήταν στο μπάνιο, πήρα το τηλέφωνο της και βρήκα μηνύματα που επιβεβαίωσαν ότι με απατούσε».

Μετά την ανακάλυψη τσακώθηκε άγρια μαζί της και υποστήριξε ότι πληγώθηκε από την συμπεριφορά της, επειδή εκείνος έκανε λάθος για μια στιγμή, ενώ εκείνη το συνεχίζει. Όμως, η σύζυγος θεωρεί πως έχει το «δικαίωμα για παράλληλη σχέση» λόγω της απιστίας του άνδρα.

«Τρελάθηκε και έφυγε. Πήγε στη δουλειά την Παρασκευή και δεν την έχω δει από τότε. Ξέρω ότι είναι μαζί του και πονάει. Νιώθω ότι το αξίζω αυτό, αλλά ταυτόχρονα θέλω τη γυναίκα μου πίσω», έγραψε στη συνέχεια και ζήτησε την συμβουλή των χρηστών.

Ορισμένοι ανέφεραν να κάνει υπομονή και να συζητήσει μαζί της, ενώ άλλοι υποστήριξαν ότι πρέπει να χωρίσουν με το σκεπτικό πως «αν το γυαλί ραγίσει και σπάσι, δεν φτιάχνει ό,τι και να κάνεις».

To Top