Αθλητικά

Απίστευτη αποθέωση Μαρινάκη για τα κορίτσια του Ολυμπιακού στο πόλο – Ανάρτηση… υπόκλιση (ΦΩΤΟ)

Απίστευτη αποθέωση Μαρινάκη για τα κορίτσια του Ολυμπιακού στο πόλο - Ανάρτηση... υπόκλιση (ΦΩΤΟ)

Τα δικά του συγχαρητήρια έδωσε μέσω ανάρτησης ο ιδιοκτήτης της Ερυθρόλευκης ΠΑΕ στα κορίτσια της ομάδας πόλο που κατάκτησαν για δεύτερη συνεχόμενη φορά την Ευρωλίγκα στον Πειραιά απέναντι στη Σαμπαντέλ.

Βαγγέλης Μαρινάκης: Στον θρόνο της πρωταθλήτριας ομάδας πόλο γυναικών έμεινε ο Ολυμπιακός που επικράτησε με 11-7 της Σαμπαντέλ στον τελικό που έγινε στον Πειραιά, με τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ να δίνει τα δικά του συγχαρητήρια μέσω ανάρτησης που έκανε στα social media.

«Θερμά συγχαρητήρια στην Ομάδα πόλο Γυναικών που συνεχίζει να γράφει χρυσές σελίδες στην ιστορία του παγκόσμιου αθλητισμού.

Η κατάκτηση του 3ου Ευρωπαϊκού τίτλου και ο άθλος να κατακτήσουν δυο συνεχόμενα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα, σκορπίζει χαρά και υπερηφάνεια στον κόσμο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ μας και τοποθετεί τις σπουδαίες αυτές αθλήτριες στο Πάνθεον του πόλο και των σπορ συνολικά.

Υψώσατε την Ελληνική και την Ερυθρόλευκη σημαία στον υψηλότερο ιστό και μεγαλώσατε ακόμα περισσότερο τον ΘΡΥΛΟ του Ευρωπαϊκού αθλητισμού.

Το θαύμα της τελευταίας δεκαετίας με τους εκατοντάδες τίτλους, τις αμέτρητες νίκες, τα ευρωπαϊκά τρόπαια σε όλα τα σπορ είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς, θυσιών, επιμονής για το καλύτερο και αγάπης για τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ!

Συγχαρητήρια σε όλες και όλους!

Ζήτω ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!», έγραψε ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

    View this post on Instagram           

A post shared by Evangelos Marinakis (@evangelos.marinakis)

To Top