Αθλητικά

Απίστευτη ατάκα για Μαρινάκη: “Αν δεν ήταν αυτός, δεν θα ήμασταν καν στην Ευρώπη” (ΒΙΝΤΕΟ)

Απίστευτη ατάκα για Μαρινάκη: "Αν δεν ήταν αυτός, δεν θα ήμασταν καν στην Ευρώπη" (ΒΙΝΤΕΟ)

Μετά το Κύπελλο που κατέκτησε στο πόλο ο Ολυμπιακός, ο τεχνικός της ομάδας, Χάρης Παυλίδης, τόνισε την προσφορά του Βαγγέλη Μαρινάκη στο συγκεκριμένο τμήμα του συλλόγου.

Ολυμπιακός – Βαγγέλης Μαρινάκης: Ο τεχνικός των ερυθρόλευκων μίλησε για τη δύσκολη κατάκτηση του Κυπέλλου απέναντι στη Βουλιαγμένη και στάθηκε στη βοήθεια του Βαγγέλη Μαρινάκη στο τμήμα πόλο.

«Είμαστε ακόμη στη Βουδαπέστη. Το γνωρίζω αυτό. Δεν είναι δύσκολο. Συγχαρητήρια στη Βουλιαγμένη και στο τεχνικό τιμ της ομάδας. Περίμενα πως θα παίξουν έτσι. Περιμένω ανάλογα παιχνίδια στους τελικούς του πρωταθλήματος. Η ομάδα μας έχει ποιότητα τέτοια και το πίστευα πως θα το γυρίζαμε το παιχνίδι», ανέφερε αρχικά ο προπονητής του Ολυμπιακού και συνέχισε:

«Είναι μία περίεργη χρονιά για εμάς. Θέλω να πω κάτι για να το καταλάβει ο κόσμος. Εάν δεν ήταν η ΠΑΕ, ο κύριος Μαρινάκης, δεν θα ήμασταν καν στην Ευρώπη. Δεν θα συζητούσαμε για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Είμαστε τουλάχιστον υποχρεωμένοι στον κ. Μαρινάκη για τη βοήθεια στο δικό μας τμήμα. Ελπίζω όλα να πάνε καλά και να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και να κάνουμε ένα απίστευτο τρεμπλ, που στην αρχή της σεζόν κανένας μας δεν το πίστευε».

Comments
To Top