Ιστορίες

Απίστευτη ιστορία: Μετά από 2 γιους πήγαιναν για την κόρη και τελικά έκαναν τριδυμούλες

Η πιο τέλεια έκπληξη της ζωής τους! Από εκεί που περίμεναν το τρίτο τους παιδάκι και ήλπιζαν να είναι κόρη, έμαθαν ότι θα αποκτήσουν τριδυμάκια και μάλιστα κορίτσια! Ξαφνικά βρέθηκαν με πέντε παιδιά συνολικά και η ευτυχία τους δεν περιγράφεται.

Η συναρπαστική ιστορία

Η Katie και ο Angelo έχουν δύο αξιολάτρευτους γιους και, θέλοντας να μεγαλώσουν κι άλλο την οικογένειά τους, αποφάσισαν να κάνουν ακόμα ένα παιδάκι με την ελπίδα να είναι κopιτσάκι.Πράγματι, η Katie έμεινε γρήγορα έγκυος και όταν ο γιατρός τους ανακοίνωσε πως το μωρό που περιμένουν είναι κopιτσάκι, ενθουσιάστηκαν!

Ωστόσο, λίγο μετά τον 4ο μήνα, του περίμενε μια τεράστια έκπληξη. Σε έναν από τους προγραμματισμένους υπερήχους, ο γυναικολόγος ανακοίνωσε στην εγκυμονούσα πως ανήκει σε κατηγορία υψηλού κινδύνου και πρέπει να πάει κατευθείαν στο νοσοκομείο και εξειδικευμένες εξετάσεις.Στην αρχή, το ζευγάρι πανικοβλήθηκε με τα νέα αλλά μετά, όταν έμαθαν τον λόγο που η Katie έπρεπε να νοσηλευτεί, ο πανικός αντικαταστάθηκε με ενθουσιασμό: το ζευγάρι δεν περίμενε μόνο ένα κopιτσάκι, αλλά τρία! Μάλιστα, τα δύο μοιράζονταν τον ίδιο πλακούντα, κάτι που συμβαίνει πολύ σπάνια.

Η περίοδος που ακολούθησε δεν ήταν εύκολη για την νεαρή μητέρα, αλλά ακολούθησε πιστά τις οδηγίες των γιατρών και έκανε ό,τι έπρεπε για να προστατεύσει τα αγέννητα κopιτσάκια της. Τελικά, η μέρα του τοκετού έφτασε και το ζευγάρι γνώρισε, επιτέλους, τις τρεις ολόιδιες κόρες του. Η ευτυχισμένη οικογένεια που από 4μελής έγινε ξαφνικά 7μελής, ζει ένα ευτυχισμένο… χάος!

Η συγκινητική ανάρτηση

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hiphop Power Daily (@hiphopnewscenter)

To Top