Αθλητικά

Απίστευτο σοκ για τον Ευθύμη Ρεντζιά – Έχασε τα πάντα από τις καταστροφές στη Θεσσαλία – Εγκλωβίστηκε 48 ώρες

Απίστευτο σοκ για τον Ευθύμη Ρεντζιά - Έχασε τα πάντα από τις καταστροφές στη Θεσσαλία - Εγκλωβίστηκε 48 ώρες

Απίστευτες αποκαλύψεις από τον παλαίμαχο διεθνή μπασκετμπολίστα που έκανε γνωστό πως εγκλωβίστηκε για 48 ώρες από την κακοκαιρία Daniel, ενώ παράλληλα έκανε γνωστό πως καταστράφηκε η περιουσία του.

Ευθύμης Ρεντζιάς: Φοβερή αποκάλυψη από τον παλαίμαχο μπασκετμπολίστα που μιλώντας στην ιστοσελίδα trikalavoice.gr αποκάλυψε πως έμεινε εγκλωβισμένος για 48 ώρες μαζί με τους γονείς του, λόγω της κακοκαιρίας Daniel που χτύπησε τη Θεσσαλία, στην περιοχή Μεγάλα Καλύβια, ενώ παράλληλα έκανε γνωστό ότι καταστράφηκε όλη η περιουσία του.

Ήταν στιγμές που δεν θέλει κανείς να ζήσει. Αυτή τη στιγμή το μυαλό μου είναι μόνο στους συγχωριανούς μου που είχαν το βιος τους να χάνεται, αλλά και σε όλους τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας. Έχασα τις αναμνήσεις όλης μου της ζωής“, μιας και καταστράφηκαν και χάθηκαν φανέλες, μετάλλια, σκληροί δίσκοι και δημοσιεύματα εφημερίδων.

Αυτό είναι τίποτα μπροστά στις ζωές που χάθηκαν. Κατανοώ απόλυτα την οργή και τον θυμό των συνανθρώπων μου, νομίζω ότι χρειάζεται ψυχραιμία και ένα ολοκληρωμένο σχέδιο ανοικοδόμησης για τη Θεσσαλία και τον τόπο μας” πρόσθεσε ο Ευθύμης Ρεντζιάς.

rentzias2

To Top