Αθλητικά

ΑΠΙΘΑΝΟΣ Τεντόγλου: Πήρε το χρυσό και ήταν έξαλλος με τον εαυτό του – “Θύμωσα, ήθελα κάτι καλύτερο” (Vid)

ΑΠΙΘΑΝΟΣ Τεντόγλου: Πήρε το χρυσό και ήταν έξαλλος με τον εαυτό του -

Δεν έχει… ταβάνι ο Έλληνας πρωταθλητής, ο οποίος μπορεί να πήρε το χρυσό στο Παγκόσμιο, όμως είχε παράπονα από τον εαυτό του!

Λίγο μετά το νέο του άθλο και το χρυσό μετάλλιο στον τελικό του μήκους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ικανοποιημένος από την κατάκτηση της κορυφής κόσμου, αν και όπως είπε, θα μπορούσε να πάει ακόμη καλύτερα.

Ευχαρίστησε τον κόσμο στο στάδιο που τον ενθάρρυνε στις προσπάθειές του, ενώ για την τελευταία του προσπάθεια που του έδωσε και τη νίκη είπε ότι ρίσκαρε λίγο ακόμη και τραυματισμό, όμως όλα πήγαν καλά, όπως είπε.

Μετά από την υπερπροσπάθεια είπε ότι σκέφτεται να χαλαρώσει λίγο και να σκεφθεί τον επόμενο στόχο του που είναι οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι.

Οι δηλώσεις του στην ΕΡΤ:

Είχα υποσχεθεί από πέρσι ότι θα το πάρω. Κατάφερα στο τελευταίο άλμα να το πάρω. Πέρσι ήμουν καλά αλλά ήταν κακός αγώνας.

Σήμερα δεν είχα δικαιολογία. Ήταν δύσκολη μάχη αλλά προσπάθησα να κάνω το καλύτερο, Δεν ήμουν άνετος. Μετά το τρίτο άλμα άρχισα να αισθάνομαι κράμπες. Στο τελευταίο άλμα μπήκα να το κάνω. Ήταν δύσκολος αγώνας, ήμουν σε δύσκολη κατάσταση. Στόχος μου ήταν το 8.50 στο πρώτο άλμα και μετά ότι καλύτερο, δεν με άφησαν τα πόδια μου, το  κλίμα.

Τώρα πρέπει να υπερασπίζομαι τους τίτλους μου. Μόνο οι Ολυμπιακοί Αγώνες τώρα είναι το top top. θα προσπαθώ πάντα για το καλύτερο.

Ο Πομάσκι μου είπε ότι «το έχεις μπορείς να το κάνεις». Ήξερε ότι θα το κάνω».

To Top