Ελλάδα

Αποχαιρετήστε τις επιθέσεις των κουνουπιών και απολαύστε τη φύση ανενόχλητοι

galesyn

Αποχαιρετήστε τις επιθέσεις των κουνουπιών και απολαύστε τη φύση ανενόχλητοι

Καθώς έφτασε η εποχή του καλοκαιριού, οι εξωτερικές δραστηριότητες και οι στιγμές χαλάρωσης στη φύση γίνονται πιο συχνές. Μια βόλτα στην εξοχή, ένα θερινό σινεμά , ένα ποτό στην παραλία αλλά ακόμα και ένας χαλαρός ύπνος μπορεί καμιά φορά να αποτελέσουν δυσάρεστη εμπειρία από το τσίμπημα ενός κουνουπιού. 

Ευτυχώς, η νέα εντομοαπωθητική σειρά GALESYN από την ελληνική εταιρία Syndesmos S.A ήρθε για να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά τα κουνούπια, προσφέροντας τη λύση για άνεση και προστασία στις διακοπές και τις δραστηριότητές σας.

after nip
Αποχαιρετήστε τις επιθέσεις των κουνουπιών και απολαύστε τη φύση ανενόχλητοι 4

Το GALESYN Insect Repellent FAMILY 20% IR3535 100ml  παρέχει αποτελεσματική προστασία από τις επιθέσεις των κουνουπιών (συμπ. κουνούπι Τίγρης), των σκνιπών και των τσιμπουριών για έως και 8 ώρες. Η προηγμένη φόρμουλα του GALESYN Insect Repellent FAMILY  με το δραστικό συστατικό  IR3535 είναι ασφαλές για χρήση ακόμη και σε βρέφη, έγκυες και θηλάζουσες γυναίκες . Είναι άοσμο, δεν κολλάει και μπορεί να εφαρμοστεί από τους ενήλικες ακόμα και πριν τον ύπνο. Διαθέτει αντλία ψεκασμού χωρίς προωθητικά αέρια – φιλική προς το περιβάλλον, κατάλληλο και για ταξίδι με αεροπλάνο για να το έχετε μαζί σας παντού.

galesyn spray
Αποχαιρετήστε τις επιθέσεις των κουνουπιών και απολαύστε τη φύση ανενόχλητοι 5

Σε περίπτωση όμως που κάποιο έντομο σας τσιμπήσει σε κάποια από τις δραστηριότητές σας μην ανησυχείτε! Το απαλό gel GALESYN After Nip 30ml με τη μοναδική φυτική του σύνθεση καταπραΰνει αμέσως την επιδερμίδα μετά από τσιμπήματα εντόμων, επαφή με τσούχτρες, μέδουσες, τσουκνίδες και ό,τι άλλο μπορεί να προκαλέσει ερεθισμό και προσφέρει αίσθηση δροσιάς. Εφαρμόζεται ακόμα και τη μέρα (δεν δημιουργεί φωτοευαισθησία) και δεν περιέχει αμμωνία, parabens, συνθετικά χρώματα και αρώματα. Δεν πρέπει να λείπει από καμία τσάντα!

Αυτά τα δύο προϊόντα μπορούν να σώσουν το καλοκαίρι σας μια για πάντα!

Αναζητήστε τα στα φαρμακεία.

To Top