Αθλητικά

Απόφαση σοκ! Αφαιρεί έναν τίτλο του ο Παναθηναϊκός – Πρωτοφανής ο λόγος

Απόφαση σοκ! Αφαιρεί έναν τίτλο του ο Παναθηναϊκός - Πρωτοφανής ο λόγος

Σε μια πρωτόγνωρη για τα ελληνικά δεδομένα προχώρησαν οι Πράσινοι σύμφωνα με όσα έκαναν γνωστό μέσα από επίσημη ανακοίνωση του συλλόγου, ενώ το ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι ο λόγος που προχώρησαν σε αυτή την κίνηση

Παναθηναϊκός: Σε μια πρωτοφανή απόφαση προχώρησαν οι Πράσινοι. Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε ο Ερασιτέχνης το “Τριφύλλι” αποφάσισε να αφαιρέσει έναν τίτλο του και συγκεκριμένα αυτόν που είχε κατακτήσει το 2018 το παιδικό τμήμα του ποδοσφαίρου σάλας. Ο λόγος είναι η απόφαση που έχει πάρει η διοίκηση του συλλόγου να επανιδρύσει το συγκεκριμένο τμήμα, μιας και το παρών είναι από συγχώνευση με την Αθήνα 90.

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει ότι στη συνέχεια της ανακοίνωσης του προ ημερών για το ποδόσφαιρο σάλας, αφαιρεί τον τίτλο των Παίδων του 2018.

Σε μια ιστορική απόφαση προχωράει ο Σύλλογος καθώς πιστός στις αρχές και στις αξίες του, όπως αποφάσισε να ξεκινήσει το τμήμα Futsal από την αρχή και τις χαμηλές κατηγορίες , έτσι και στο θέμα του ενός τίτλου (νομιμότατου που δεν είχε τίποτα το μεμπτό) που προέκυψε από την προηγούμενη συνεργασία, παίρνει ξεκάθαρη θέση και δεν τον αποδέχεται στην πλουσιότερη τροπαιοθήκη της Ελλάδας!

Όλοι οι τίτλοι μας προέρχονται από συγκεκριμένους κανόνες της Παναθηναϊκής φιλοσοφίας που θεμελιώθηκαν στις 3 Φλεβάρη του 1908 και θα διατηρηθούν στην αιωνιότητα.

Κατά συνέπεια ο Παναθηναϊκός έχει 1609 τίτλους μαζί με αυτόν του μπάσκετ γυναικών που δεν έχει γίνει η απονομή ακόμα και θα συνεχίζει να μετράει κούπες πρώτος και αξεπέραστος…“, αναφέρει χαρακτηριστικά ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός.

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο news24world.com

Comments
To Top