Αθλητικά

Αποκάλυψη για Ζαγοράκη – Το πήρε πάνω του – Αυτόν έφερε στην Εθνική Ελλάδας

Αποκάλυψη για Ζαγοράκη - Το πήρε πάνω του - Αυτόν έφερε στην Εθνική Ελλάδας

Κόντρα σε ό,τι κυκλοφόρησε, η απόφαση είχε την προσωπική “σφραγίδα” του προέδρου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. Ο “Ζαγόρ” έχει ξεκαθαρίσει σε όλες τις πλευρές ότι θα έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στις Εθνικές Ομάδες. 

Εθνική Ελλάδας: Στην ποδοσφαιρική πιάτσα κυκλοφορεί ότι ο τεχνικός διευθυντής Εθνικών Ομάδων Κώστας Κωνσταντινίδης δεν έκανε την εισήγηση για την πρόσληψη του Γιώργου Σίμου στην Εθνική Ελπίδων.

Η πρόσληψη του πρώην προπονητή του ΟΦΗ είναι 100%… Ζαγοράκης. Και έχει και λογική αυτή η κίνηση και οι επόμενες που θα ακολουθήσουν. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ έχει ξεκαθαρίσει σε όλες τις πλευρές ότι θα έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στις Εθνικές Ομάδες.

Ο «Ζαγόρ» λοιπόν έκρινε ότι έπρεπε να φέρει έναν κανονικό προπονητή στην Ελπίδων (με ένσημα δηλαδή σε ομάδα της Σούπερ Λίγκας), ο οποίος θα γνωρίζει και από επιλογές σε νεαρούς ποδοσφαιριστές. Ο Σίμος συνδύαζε και τα δύο (έχει δουλέψει στον ΟΦΗ και τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού) και ο Ζαγοράκης ποντάρει πολλά σε αυτόν για την ανάδειξη διεθνών που θα βρεθούν από την Κ21 στην Εθνική ανδρών.  

Σε ό,τι αφορά στον Κ. Κωνσταντινίδη, έκανε και κάνει οργανωτικά πολύ καλή δουλειά στον τομέα του. Ολοι στην ΕΠΟ είναι ικανοποιημένοι μαζί του και θα συνεχίσει το έργο του.

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο news24world.com

Comments
To Top