Αθλητικά

Αποκάλυψη Νικολογιάννη: Αυτό ενόχλησε τον Τερίμ – “Ο Παναθηναϊκός να σταματήσει να είναι… ασανσέρ”

Αποκάλυψη Νικολογιάννη: Αυτό ενόχλησε τον Τερίμ - "Ο Παναθηναϊκός να σταματήσει να είναι... ασανσέρ"

Το Τριφύλλι ξεκουράζεται και σχεδιάζει την αντεπίθεσή του ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος, με τον Τερίμ να έχει σοβαρή ενόχληση.

Τη… συνταγή για να μείνει ο Παναθηναϊκός εντός διεκδίκησης του φετινού πρωταθλήματος. αποκάλυψε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

Ο έμπειρος ρεπόρτερ ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Υπάρχει ρεπό πλέον στον Παναθηναϊκό και ευκαιρία για ανασύνταξη. Αν όλα πάνε καλά, στην επανέναρξη των playoffs οι πράσινοι θα παρουσιαστούν πλήρεις, με εξαίρεση τους τραυματίες Μάγκνουσον και Πάλμερ-Μπράουν. Θα δουλέψει και στο τακτικό κομμάτι ο Τερίμ, θα ανεβάσει και την ένταση. Θέλει να μονιμοποιήσει τα καλά στοιχεία που έβγαλε η ομάδα του με τον Ολυμπιακό και να σταματήσει να είναι… ασανσέρ. Αν θέλει να διεκδικήσει το πρωτάθλημα, θα πρέπει να παρουσιάσει εικόνα ανάλογη με αυτή του Καραϊσκάκη».

Ο Τάσος Νικολογιάννης επισήμανε ότι η εικόνα των παικτών του Παναθηναϊκού Β’ ήταν πολύ άσχημη στο χθεσινό οικογενειακό φιλικό, που έληξε 5-0 υπέρ της πρώτης ομάδας και έκανε κακή εντύπωση ακόμα και στον Τερίμ. Παράλληλα τόνισε πως, πλέον, οι «πράσινοι» παίρνουν πράγματα και από τους μπακ τους, με ασίστ και γκολ, από τον Μλαντένοβιτς από αριστερά και τους Κώτσιρα-Βαγιαννίδη στα δεξιά.

Ακολουθήστε το news24world.com στο GoogleNews και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

To Top