Αθλητικά

Αποκάλυψη Ρότσα: “Εκεί είπα στον Ιωαννίδη να πάρει μεταγραφή από ΠΑΟ”!

Αποκάλυψη Ρότσα: "Εκεί είπα στον Ιωαννίδη να πάρει μεταγραφή από ΠΑΟ"!

Η πρόταση του Αργεντινού και πόσα χρήματα ζητάει ο Γιάννης Αλαφούζος για να τον δώσει, αν και για την ώρα δεν το συζητάει καν…

Σε σούπερ φόρμα βρίσκεται ο Φώτης Ιωαννίδης, αν και έτσι κι αλλιώς φέτος είναι η χρονιά του: Ο Έλληνας άσος έχει πετύχει, ήδη, 23 γκολ από την αρχή τής σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ έχει μοιράσει και 9 ασίστ – Τυπικά, δηλαδή, το όνομά του βρίσκεται μέσα σε 32 γκολ των Πράσινων.

Είναι πολύ επιδραστικός φέτος για το Τριφύλλι και μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι το market value τού παίκτη στο ποδοσφαιρικό Χρηματιστήριο έχει σκαρφαλώσει στα 10 εκατ. ευρώ, όταν μόλις τον Σεπτέμβριο του 2023 (πριν από 6-7 μήνες δηλαδή!) ήταν στα 3,5 εκατ. ευρώ. Ενδεικτικό του ότι η φετινή σεζόν του ανήκει και το καλοκαίρι θα υπάρξει πολύ στενό μαρκάρισμα στον Παναθηναϊκό για την παραχώρηση του 24χρονου επιθετικού.

Ενδιαφέρον από τη μισή Ευρώπη – 20+ εκατ. ευρώ ζητάει ο Αλαφούζος – “Του ζήτησα να πάει στην Αγγλία”

Μοιραία έχει εκτοξευτεί το ενδιαφέρον γύρω από την περίπτωσή του, καθώς είναι 24 ετών και έχει όλο το μέλλον μπροστά του (ειδικά μετά και τη φετινή σεζόν, που έπαιξε και διακρίθηκε και στην Ευρώπη), με αποτέλεσμα να υπάρχει ενδιαφέρον από τα μεγάλα πρωταθλήματα για την περίπτωσή του – Ήδη υπάρχει κινητικότητα από ομάδες όπως η Λανς, η Σπόρτινγκ Λισαβόνας,  η Σεβίλλη, η Αταλάντα, η Μίλαν. Αλλά και η Γουέστ Χαμ, δηλαδή, ομάδα από το αγγλικό ποδόσφαιρο.

Έχει ενδιαφέρον ότι οι Πράσινοι ζητούσαν 15 εκατ. ευρώ πριν ακόμα αυτή την έκρηξη στο market value του παίκτη, άρα τώρα το ποσό που θα ζητήσουν είναι ακόμα μεγαλύτερο – Ακούγεται ότι ο Γιάννης Αλαφούζος θα τον άφηνε να φύγει μόνο με 20+ εκατ. ευρώ!

Την απάντηση έδωσε μέσω του sportdog ο Χουάν Ραμόν Ρότσα, παλαίμαχος άσος τού Παναθηναϊκού και πρώην προπονητή των Πράσινων, που μάλιστα αποκάλυψε ότι έχει στείλει μήνυμα ήδη στον Φώτη για το πρωτάθλημα που πρεπει να παίξει!

“Ο Ιωαννίδης ανήκει στην Premier League, θα στεναχωρηθώ αν πάει Τουρκία ή  Πορτογαλία κ.λπ. Του έχω στείλει μήνυμα μέσω τρίτου, που βρίσκεται πολύ κοντά του, για να επιλέξει την Αγγλία”, ανέφερε στο αρχικό του σχολιο και συμπληρωσε: “Η Αγγλία έχει από όλα και είναι ωραίο το ποδόσφαιρο εκεί”. 

Μπορεί να σταθεί απευθείας σε αυτό το επίπεδο;

“Άνετα παίζει στην Αγγλία και θα χαρώ πολύ να πάει και να πρωταγωνιστήσει εκει”.

Το σενάριο που τον θέλει να κάνει το βήμα παραπάνω μέσω Πορτογαλίας;

“Όχι στην Πορτογαλία, δεν υπάρχει το ποδόσφαιρο εκεί. Είναι πολύ έξυπνοι εκει, έχουν φτιάξει μια βιτρίνα όμορφη αλλά με μέτριο ποδόσφαιρο. Βγάζουν παίκτες, προπονητές, μάνατζερ, έχουν καλά γήπεδα. Η Ελλάδα είναι μπάχαλο και δεν μπορεί να οργανώσει τελικό Κυπέλλου με κόσμο, πώς να τους κοντράει; Και για τον τελικό Κυπέλλου δεν φταίει μόνο η ΕΠΟ – Ήμουν χαρούμενος που ήμουν παρών στον τελευταίο τελικό Κυπέλλου ανάμεσα σε Παναθηναϊκο και Άρη, με το γκολ του Λέτο, που υπήρχε κόσμος και από τις δύο ομάδες και δεν είχε γίνει τίποτα. Αλλά οι Πορτογάλοι έχουν φτιάξει καλύτερη βιτρίνα για το προϊόν που παράγουν”.
 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Διώχνει Τερίμ, φέρνει… Μεντιλίμπαρ ο Αλαφούζος – Πρόταση από Ολυμπιακό!
 

rotsa

Ακολουθήστε το news24world.com στο GoogleNews και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

To Top