Αθλητικά

Αποκάλυψη Σταματέλου: “Όλα δείχνουν Μπιέλ αντί του Φορτούνη – Απώλεια η απουσία του Ελ Αραμπί”!

Αποκάλυψη Σταματέλου:

Ακούστε το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού από τον Νίκο Σταματέλο.

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, ενόψει του αυριανού αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι για τη 15η αγωνιστική της Stoiximan Super League, μετέφερε ο Νίκος Σταματέλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Η λογική λέει ότι θα παίξει ο Μπιέλ αντί του Φορτούνη. Με την εικόνα που έχουμε από τον Ισπανό, τον βάζεις στη θέση του Φορτούνη; Δεν έχει όμως πολλούς, αν θέλει να παίξει με έναν παίκτη πίσω από τον σέντερ φορ. Όποιες δοκιμές έκανε χθες, τον Μπιέλ έχει στο μυαλό του για τη θέση του Κώστα Φορτούνη. Θα περιμένουμε τη σημερινή προπόνηση», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Πέρα από την απουσία του Φορτούνη, ο οποίος δείχνει κουρασμένος στα τελευταία ματς, και ο Ελ Αραμπί που θα λείψει είναι απώλεια, αφού μπορεί να ταλαιπωρήσει τις αντίπαλες ομάδες. Και ας υπάρχουν ο Ελ Καμπί και ο Γιόβετιτς. Ο Ελ Αραμπί είναι ένας έμπειρος επιθετικός, που μπορεί να βοηθήσει στα σημαντικά ματς. Από εκεί και πέρα, περιμένουμε επιστροφή του Ρέτσου δίπλα στον Ντόη και δύσκολα θα υπάρξει κάποια άλλη αλλαγή στο αρχικό σχήμα», πρόσθεσε.

To Top