Αθλητικά

Αποκάλυψη στη Δίκη που φέρνει τα πάνω κάτω! “Βολεϊμπολίστας” καθοδηγητής στην επίθεση στου Ρέντη

Αποκάλυψη στη Δίκη που φέρνει τα πάνω κάτω!

Νέα διάσταση στην υπόθεση των επεισοδίων που κόστισαν τη ζωή του 31χρονου αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη.

Μία αποκάλυψη που φέρνει τα πάνω κάτω κάνει ο ιστότοπος της εκπομπής «Δίκη» του Κυριάκου Θωμαΐδη. Πρόκειται για μία νέα διάσταση στην υπόθεση των επεισοδίων που κόστισαν τη ζωή του 31χρονου αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη.

Πρόσφατα έγινε γνωστό, ότι ταυτοποιήθηκαν 17 άτομα, τα οποία ήταν η ομάδα κρούσης, ενώ υπάρχουν άλλα 15 που λειτουργούσαν ως ομάδα αντιπερισπασμού, κάτι που δείχνει, ότι η έρευνα για τον εντοπισμό των οπαδών που συμμετείχαν στα επεισόδια στου Ρέντη εξελίσσεται με γοργούς ρυθμούς.

Ήδη, φέρονται να έχουν ταυτοποιηθεί τουλάχιστον πέντε άτομα, τα οποία εμφανίζονται να έχουν αρχηγικό ρόλο στις ομάδες των οπαδών που προκαλούν επεισόδια και άλλες καταστάσεις, εκ των οποίων οι τρεις θεωρείται δεδομένο ότι βρίσκονταν έξω από το κλειστό του Ρέντη κατά τη διάρκεια των επεισοδίων.

Όπως αναφέρει το blog της «Δίκης», “Τη βραδιά της δολοφονίας του 31χρονου αστυνομικού, ένας εξ αυτών ντύθηκε…βολείμπολίστας για να αποφύγει την προσαγωγή στην Αστυνομία!” Ο ύποπτος προδόθηκε από την αποθήκη που κρυβόταν το παράνομο υλικό με τις φωτοβολίδες. Σημειωτέον, ότι τρία άτομα είχαν τα κλειδιά της αποθήκης με τα πολεμοφόδια.

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, αμέσως μετά την Πρωτοχρονιά αναμένονται μαζικές συλλήψεις.

To Top