Ελλάδα

Αποκαλύπτουμε την Αλήθεια: Γιατί αυτά τα κοστούμια κοστίζουν περισσότερο αλλά αξίζουν κάθε ευρώ!

Αποκαλύπτουμε την Αλήθεια: Γιατί αυτά τα κοστούμια κοστίζουν περισσότερο αλλά αξίζουν κάθε ευρώ!

Όποιος άντρας φοράει κοστούμια το γνωρίζει καλά. Το να βρεις το κοστούμι που θα συνδυάζει κομψότητα, διαχρονικότητα και εντυπωσιακή εμφάνιση, αυτά δηλαδή που αναζητούν οι περισσότεροι καλοντυμένοι άνδρες, είναι εξαιρετικά δύσκολο.

Αν και στην αγορά υπάρχουν πολλές επιλογές, τα value for money ή αλλιώς οικονομικά κοστούμια είναι δυσεύρετα. Εκτός αν ξέρεις πού να ψάξεις.

Συγκεντρώσαμε παρακάτω τις καλύτερες επιλογές σε ιταλικά slim fit κοστούμια από τους ειδικούς στα ανδρικά κοστούμια Prince Stores. Όλα τα κοστούμια είναι από ύφασμα new wool, δηλαδή από την υψηλότερη ποιότητα σε μείγμα ψυχρό μαλλί, το οποίο φοριέται χειμώνα καλοκαίρι και παραμένει ατσαλάκωτο και αψεγάδιαστο για όση ώρα το φοράτε.

Τα στυλ που μπορείτε να επιλέξετε, τόσο ως προς το χρώμα όσο και ως προς τον σχεδιασμό, είναι πολλά, οπότε ας τα δούμε λίγο πιο αναλυτικά.

Διαχρονικές παραλλαγές του μαύρου

Μπορεί, βέβαια, το μαύρο να σας έχει κουράσει και να θέλετε ένα χρώμα λίγο διαφορετικό, το οποίο όμως θα κινείται στα όρια του κλασικού.

Σε αυτή την περίπτωση, το all time classic μολυβί κοστούμι «σπάει τη μαυρίλα», αλλά ταυτόχρονα διατηρεί την επισημότητα που αρμόζει σε ορισμένους γάμους.

All time classic μολυβί κοστούμι Prince Stores

Αν οι αποχρώσεις του μαύρου δεν είναι στη γκάμα των προτιμήσεών σας, τότε το μπλε είναι επίσης διαχρονικό και στιλάτο. Το blue black κοστούμι ενδείκνυται για κάθε περίσταση. Από τη μία κλασικό και επίσημο χάρη στο χρώμα του, από την άλλη μοντέρνο και προσαρμοσμένο στο σήμερα χάρη στο σταυρωτό γιλέκο και το γραβατίνι. Επιπλέον, επειδή οι σατέν λεπτομέρειες στο σακάκι βγαίνουν, το συγκεκριμένο κοστούμι μπορεί να φορεθεί και σε άλλη περίσταση πέραν του γάμου.

Blue black κοστούμι Prince Stores

Από την άλλη, αν θέλετε ένα μπλε πιο φωτεινό, τότε το μπλε ρουά είναι το ιδανικό. Φωτεινό και εντυπωσιακό, αλλά ταυτόχρονα πιο ήπιων τόνων από άλλα ιδιαίτερα χρώματα, φοριέται κάθε εποχή και σε κάθε στυλ. Το απόλυτα σωστό κοστούμι αν επιζητάτε κλασική επισημότητα, αλλά η περίσταση είναι πιο ανάλαφρη (π.χ. καλοκαιρινός δίπλα στη θάλασσα).

Μπλε ρουα κοστούμι Prince Stores

Το three piece μπλε royal κοστούμι είναι όσο επίσημο χρειάζεται για τη σωστή ένδυση, αλλά και όσο ανάλαφρο θέλει κάθε γαμπρός που προτιμά ένα κομψό ντύσιμο χωρίς υπερβολές.

Three-piece μπλε royal κοστούμι Prince Stores

Η ακαταμάχητη γοητεία του κλασικού

Συνήθως προτείνεται για άκρως επίσημους γάμους και ειδικά τον χειμώνα, το επίσημο σμόκιν σε μαύρο χρώμα είναι μια εξαιρετική επιλογή που συνδυάζεται με ένα αντίστοιχο μεγαλοπρεπές νυφικό. Βέβαια, σας προτείνουμε να επιλέξετε κάποιο σμόκιν με μοντέρνες πινελιές, όπως το παρακάτω, για ένα πιο σύγχρονο αποτέλεσμα.

Επίσημο μαύρο κοστούμι σμόκιν Prince Stores

Απροσδόκητα χρώματα και υφές

Φυσικά, υπάρχουν και οι άνδρες που τολμούν με πιο ιδιαίτερα κοστούμια και καλά κάνουν, αφού η μέρα του γάμου τους είναι εντελώς ξεχωριστή, οπότε το ζητούμενο είναι ακριβώς αυτό: Να ξεχωρίζουν.

Ο πιο απλός τρόπος να το πετύχετε είναι με ένα κοστούμι, το οποίο αποφεύγει την ομοιομορφία από πάνω ως κάτω με μπροκάρ σακάκι. Το ιδιαίτερο αυτό ύφασμα το κάνει να ξεχωρίζει από το παντελόνι, παρόλο που το χρώμα είναι κλασικό.

Η αποθέωση του πράσινου

Βεβαίως, γιατί να μην ξεχωρίσετε χάρη στο πρωτότυπο χρώμα του κοστουμιού; Το σμαραγδί κοστούμι είναι η πρώτη επιλογή που μας έρχεται στο μυαλό, γιατί αποτελεί ουσιαστικά την εναλλακτική του μπλε. Ταιριάζει σε όλες τις περιστάσεις και τους γάμους τόσο το χειμώνα όσο και το καλοκαίρι και συγχρόνως είναι φωτεινό και χαρούμενο.

Σμαραγδί κοστούμι Prince Stores

Το ίδιο χρώμα μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως καμβά για μια ακόμα πιο καινοτόμο επιλογή. Το σμαραγδί κοστούμι χωρίς γιλέκο είναι από τα πιο μοντέρνα κοστούμια που κυκλοφορούν και μπορεί να συνδυαστεί με τιράντες ή γραβάτα με έντονα σχέδια. Παράλληλα, το σταυρωτό σακάκι δημιουργεί μια εντυπωσιακή σιλουέτα, αφού τονίζει τους ώμους και λεπταίνει τη μέση.

Αν το σμαραγδί σας φαίνεται πολύ σκούρο, τότε το πράσινο της μέντας είναι η προτιμότερη επιλογή. Απαλό και ζωηρό ταυτόχρονα, είναι το απόλυτο ανοιξιάτικο κοστούμι που στέκεται επάξια δίπλα σε κάθε νυφικό.

Πράσινο της μέντας κοστούμι Prince Stores

Το ανοιχτό πράσινο της μέντας μοιάζει με την προηγούμενη απόχρωση, είναι όμως προσαρμοσμένο στις απαιτήσεις του καλοκαιριού, αφού δεν σκουραίνει καθόλου. Έτσι, καταφέρνει να συνδυάσει τη ζωηράδα με την επισημότητα, χωρίς όμως να είναι απόλυτα ανοιχτή απόχρωση που ορισμένοι άνδρες αποφεύγουν.

Αυτό ακριβώς είναι και το πλεονέκτημα του πράσινου. Ότι διατίθεται σε δεκάδες αποχρώσεις, για να καλύψει πρακτικά όλα τα γούστα. Το γκρι της μέντας είναι ένα καλό παράδειγμα για το πώς μπορείτε να εντυπωσιάσετε με το χρώμα του κοστουμιού, χωρίς όμως ιδιαίτερες εντάσεις, αφού είναι ήπιων τόνων. Επιπλέον, αποτελεί μια άψογη στιλιστική επιλογή τόσο για το καλοκαίρι όσο και για τις ενδιάμεσες εποχές.

Κοστούμι γκρι της μέντας Prince Stores

Μήπως να πάμε, όμως, στο κλασικό αγαπημένο πράσινο; Το παρακάτω three-piece κοστούμι μπορεί άνετα να χαρακτηριστεί το κοστούμι των τεσσάρων εποχών, αφού χάρη σε αυτή την απόχρωση του πράσινου που μαγνητίζει καλύπτει τις ανάγκες τόσο του καλοκαιριού όσο και του χειμώνα. Παράλληλα, συνδυάζεται με ιβουάρ αξεσουάρ, οπότε γίνεται ακόμα πιο γήινο.

Κοστούμι τεσσάρων εποχών Prince Stores

Βέβαια, το πράσινο μπορεί να γίνει το νέο μαύρο. Τι εννοούμε; Ότι με την κατάλληλη απόχρωση, όπως σε αυτό το πράσινο κοστούμι για εύκολο συνδυασμό, ταιριάζει με αξεσουάρ κάθε χρώματος και μπορεί να αποτελέσει τον πρωταγωνιστή σε κάθε στυλ περίστασης όλες τις εποχές.

Boho εντυπωσιασμός

Κάποτε, boho κοστούμι ήταν αυτό που έβγαινε σε κάπως μουντές γήινες αποχρώσεις, όπως το μπεζ και το καφέ. Πλέον, αυτά τα χρώματα θεωρούνται απολύτως συνηθισμένα, οπότε για έναν ξεχωριστό boho γάμο χρειάζεστε το κάτι παραπάνω. Και αυτό θα το πετύχετε με τις αποχρώσεις του ροζ.

Το σάπιο μήλο είναι η πιο εύκολα υλοποιήσιμη ιδέα. Είναι απαλό και χαμηλών τόνων, οπότε εξαιρετικό για τον γαμπρό που αποφεύγει τις εντάσεις, αλλά θέλει να ταιριάζει με ένα άκρως boho σκηνικό το καλοκαίρι.

Κοστούμι Boho σάπιο μήλο Prince Stores

Από την άλλη, η ροδί φωτεινή απόχρωση είναι ό,τι πρέπει για τον απαιτητικό άνδρα που θέλει να τραβάει όλα τα βλέμματα. Και φυσικά, ένα τέτοιο κοστούμι δεν θυμίζει απαραίτητα μόνο γάμο, οπότε μπορείτε κάλλιστα να το φορέσετε και σε άλλες περιστάσεις.

Ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζουν πολλοί γαμπροί είναι ότι δεν ξεχωρίζουν από τους καλεσμένους, αφού πολλά ανδρικά κοστούμια μοιάζουν λίγο πολύ ίδια. Με το ροζ κοστούμι μοντέρνου σχεδιασμού δεν θα έχετε αυτό το θέμα. Το απροσδόκητο χρώμα του δεν είναι η μοναδική αιτία. Χάρη στο Gurkha παντελόνι που φοριέται χωρίς ζώνη, αλλά με αγκράφες ρύθμισης στη μέση, πιέτα και ρεβέρ, μαζί με το μοντέρνο γιλέκο, το αισθητικό αποτέλεσμα είναι αντίστοιχο της ακαταμάχητης φινέτσας τους ιταλικού Νότου.

Κοστούμι ροζ Prince Stores

Ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις για την άνοιξη και το καλοκαίρι

Αν και την άνοιξη και το καλοκαίρι μπορούν πολύ όμορφα να φορεθούν και πιο σκούρα ανδρικά κοστούμια, όπως σε μπλε ρουά ή σε πράσινο της μέντας, γιατί να μην τολμήσετε με ένα ανοιχτόχρωμο κοστούμι που τονίζει άψογα τις πιο σκούρες επιδερμίδες;

Ας ξεκινήσουμε από την πιο safe επιλογή: Το ανοιχτό γκρι κοστούμι με μικροσχέδιο. Είναι σε ανοιχτό χρώμα, αλλά δεν είναι καθόλου casual, χάρη στις μαύρες λεπτομέρειες που προσδίδουν επισημότητα.

Κοστούμι ανοιχτό γκρι με μικροσχέδιο Prince Stores

Το καλοκαιρινό κοστούμι σε γκρι της μέντας είναι το ιδανικό για εσάς, αν θέλετε να συνδυάσετε τους ανοιχτούς χρωματισμούς με κάτι λίγο πιο ιδιαίτερο. Ένα άκρως καλοκαιρινό χρώμα, το οποίο κάνει αντίθεση με τις σατέν λεπτομέρειες, ισορροπώντας ανάμεσα στο επιμελώς ατημέλητο και το επίσημο.

Καλοκαιρινό κοστούμι σε γκρι της μέντας Prince Stores

Ένα ακόμα βήμα πιο κοντά στην εντελώς εντυπωσιακή εμφάνιση, το φυστικί κοστούμι συνταιριάζει τις αρετές του πράσινου με τη φωτεινότητα της ανοιχτής απόχρωσης και το boho που μεσουρανεί στους καλοκαιρινούς γάμους.

Κοστούμι φυστικί Prince Stores

Αν, από την άλλη, θέλετε μεν ένα casual γαμπριάτικο κοστούμι, αλλά σε πιο ουδέτερο χρώμα, τότε το κρεμ κοστούμι χωρίς γιλέκο είναι φτιαγμένο για εσάς. Η κρεμ απόχρωση είναι απόλυτα καλοκαιρινή και συνδυάζεται σωστά με καφέ αξεσουάρ.

Κοστούμι Κρεμ χωρίς γιλέκο Prince Stores

Το εντυπωσιακό αποτέλεσμα της διχρωμίας

Η διχρωμία είναι ό,τι πιο εντυπωσιακό μπορείτε να φορέσετε. Έτσι, δεν χρειάζεται να παίξετε με τις υφές και τα χρώματα, για να ξεχωρίσετε. Αρκεί απλώς να συνδυάσετε με απροσδόκητο τρόπο τα κομμάτια του κοστουμιού.

Για παράδειγμα, το μπεζ κοστούμι με τις μαύρες λεπτομέρειες αποτελεί έναν απλό και συνάμα κομψό τρόπο να τραβήξετε την προσοχή και να βγάλετε υπέροχες φωτογραφίες χάρη στην έντονη αντίθεση.

Μπεζ κοστούμι με μαύρες λεπτομέρειες Prince Stores

Η άλλη επιλογή είναι να συνδυάσετε το μπεζ με το μπλε. Το μπεζ κοστούμι με το μπλε ρουά γιλέκο αποδεικνύει ότι το σκούρο βρίσκεται αρμονικά δίπλα στο ανοιχτό και δημιουργεί ένα άκρως πρωτότυπο αποτέλεσμα.

Και αντίστροφα, το μπλε ρουά κοστούμι με το μπεζ γιλέκο ντύνει με chic τρόπο όποιον άνδρα προτιμά τις σκούρες αποχρώσεις, αλλά επιζητά και την επιβλητικότητα της διχρωμίας.

Κοστούμι μπλε ρουα με μπεζ γιλέκο Prince Stores

Μήπως, όμως, το γούστο σας είναι προς πιο clean cut στιλιστικές επιλογές, όπως το λευκό; Σίγουρα, δεν μπορείτε να φορέσετε λευκό κοστούμι δίπλα στο νυφικό, οπότε είναι ευκαιρία να αξιοποιήσετε τη διχρωμία. Οι μαύρες λεπτομέρειες στα πέτα σε αυτό το ασπρόμαυρο κοστούμι προσδίδουν κύρος σε αυτό το ιδιαίτερο κοστούμι που δεν περνά απαρατήρητο.

Τέλος, μπορείτε να παίξετε με τη διχρωμία και σε πιο χειμωνιάτικες αποχρώσεις. Σε αυτό το μπορντό κοστούμι με σατέν λεπτομέρειες το σταυρωτό γιλέκο εκσυγχρονίζει το look και το σατέν προσδίδει ακαταμάχητη πολυτέλεια.

Μπορντό κοστούμι με σατέν λεπτομέρειες Prince Stores

Δείτε ακόμα περισσότερες προτάσεις σε ιταλικά ανδρικά κοστούμια άριστης ποιότητας σε τεράστια ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων στα Prince Stores.

To Top