Αθλητικά

Αποθέωσε Κουλιέρακη παλαίμαχος του ΠΑΟΚ! “Είναι γεννημένος να παίζει ποδόσφαιρο” – Έτσι θα φτάσει ψηλά

Αποθέωσε Κουλιέρακη παλαίμαχος του ΠΑΟΚ! "Είναι γεννημένος να παίζει ποδόσφαιρο" - Έτσι θα φτάσει ψηλά

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου του Βορρά όπου και έπλεξε το εγκώμιο του νεαρού στόπερ της ομάδας, ενώ του έδωσε και τις συμβουλές του.

Γιάννης Δαμανάκης: Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο βετεράνος ποδοσφαιριστής και μίλησε για τη μεγάλη πρόκριση του ΠΑΟΚ επί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ ενώ έπλεξε και το εγκώμιο του συμπατριώτη του από τα Χανιά, του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη.

«Η χαρά μου είναι τεράστια. Βλέποντας τον Κουλιεράκη, ένα παλικάρι από την πατρίδα μας και να τον βοηθήσει ο θεός να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται. Το παιδί είναι γεννημένο για να παίξει ποδόσφαιρο. Έχει πάει σε μια πάρα πολύ μεγάλη ομάδα με μεγάλη ιστορία και πολύ μεγάλους ποδοσφαιριστές να έχουν αγωνιστεί σε αυτή.

Είναι πολύ καλός και όσα χρονιά παίζει μπάλα να μην είναι ποτέ ευχαριστημένος, να γίνεται πάντα καλύτερος. Να μη σταματήσει, να μην είναι χορτάτος και να θέλει να παίζει καλύτερα. Το πατρικό του είναι πολύ κοντά στο δικό μου το σπίτι. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου το παιδί αυτό να κάνει ακόμα πιο πολλά χρόνια στον ΠΑΟΚ γιατί ο κόσμος του ΠΑΟΚ αγαπάει τους Κρητικούς».

Αν έχει να του δώσει κάποια αγωνιστική συμβουλή: «Να μη βάλει μέσα του ότι έχει φτάσει κάπου. Μέχρι να τελειώσει την καριέρα του να λέει δεν έκανα τίποτα, όσα χρόνια παίζει μπάλα να μην είναι χορτάτος. Μετά να κάνει τον απολογισμό. Του εύχομαι το καλύτερο και υγεία στη ζωή του».

koulierakis

Ακολουθήστε το news24world.com στο GoogleNews και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

To Top