Αθλητικά

Άρης, μεταγραφές: Ο Τζόναθαν Σίλα προβάρει τα κίτρινα, σύμφωνα με την ισπανική AS

Άρης, μεταγραφές: Ο Τζόναθαν Σίλα προβάρει τα κίτρινα, σύμφωνα με την ισπανική AS

Τον Τζόναθαν Σίλβα στον Άρη στέλνει η ισπανική AS, η οποία στην ηλεκτρονική της έκδοση τονίζει ότι είναι θέμα ωρών ο παίκτης να ανακοινωθεί από την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Σε φουλ ρυθμούς τρέχει ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Άρη, αφού μετά τους Καρλ Φίλιπ Σίντκλεβ, Μάρτιν Φρίντεκ και Χοσέ Σιφουέντες, εντός των επόμενων ωρών αναμένεται να ολοκληρωθεί και η απόκτηση του Τζόναθαν Σίλβα.

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει η AS μέσα από δημοσίευμα στην ηλεκτρονική της έκδοση. Οι Ισπανοί αναφέρονται σε όλο το στόρι της μετακίνησης του αριστερού μπακ στους φιναλίστ του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson, θεωρώντας μάλιστα τη μετακίνηση ως δεδομένη, καθώς αναφέρουν ότι είναι θέμα ωρών να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του παίκτη.

Ο 30χρονος Αργεντινός, που εφόσον φορέσει την κίτρινη φανέλα θα συνθέσει με τον Μάρτιν Φρίντεκ το δίδυμο στο άκρο της άμυνα, ενημερώθηκε στην αρχή του καλοκαιριού από τους διοικούντες της Χετάφε ότι δεν υπολογίζεται από τον προπονητή του συλλόγου της La Liga, Χοσέ Μπορδαλάς.

Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, ο Σίλβα προσπάθησε να βρει ομάδα στην Ισπανία για να συνεχίσει την καριέρα του, κάτι που δεν κατέστη εφικτό με αποτέλεσμα να συμφωνεί να γίνει ποδοσφαιριστής του Άρη.

Ο Τζόναθαν Σίλβα άρχισε την καριέρα του στα τμήματα υποδομής της Εστουντιάντες, πριν πάρει μεταγραφή στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας το καλοκαίρι του 2014 έναντι 2.500.000 ευρώ.

Ακολούθησαν οι δανεισμοί σε Μπόκα Τζούνιορς, Ρόμα και Λεγανές, με την τελευταία να τον αποκτά το 2019 για 2.700.000 ευρώ, ενώ δύο χρόνια αργότερα μεταπήδησε στη Χετάφε για 2.500.000 ευρώ.

Τις τελευταίες δύο σεζόν αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού σε Γρανάδα και Αλμπαθέτε, στην οποία πέρυσι έπαιξε 29 ματς βάζοντας τρία γκολ σε 1.660′.

To Top