Αθλητικά

Αρμάνι Μιλάνο, μεταγραφές: Κοντά σε συμφωνία με τον Σκάιλαρ Μέις

Αρμάνι Μιλάνο, μεταγραφές: Κοντά σε συμφωνία με τον Σκάιλαρ Μέις

Σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Σκάιλαρ Μέις (27 ετών, 1.93 μέτρα) βρίσκεται η Αρμάνι Μιλάνο, όπως αποκαλύπτουν ιταλικά δημοσιεύματα.

Ο Σκάιλαρ Μέις (27 ετών, 1.93 μέτρα) θα αποτελέσει τον επόμενο παίκτη που θα φορέσει την φανέλα της Αρμάνι Μιλάνο, σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ιταλία, καθώς οι δύο πλευρές βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις, αν και δεν έχει επέλθει ακόμα οριστική συμφωνία.

Ο Μέις ήταν έναν από τα ονόματα που είχε “κυκλώσει” από την αρχή του καλοκαιριού ο προπονητής της ιταλικής ομάδας, Ετόρε Μεσίνα, ωστόσο ο παίκτης επιθυμούσε να περιμένει και να διεκδικήσει ένα συμβόλαιο στο NBA.

Μετά και το κενό που αφήνει στις θέσεις των γκαρντ η φυγή του Μαοντό Λο για την Παρί όμως, η πίεση από τον ιταλικό σύλλογο προς τη μεριά του παίκτη αυξήθηκε, και φαίνεται πως εν τέλει θα είναι αρκετή για να πειστεί ο Αμερικανός γκαρντ, ώστε να αγωνιστεί για πρώτη φορά στην Ευρώπη και την EuroLeague. Μάλιστα, αναφέρεται πως η Αρμάνι επιθυμεί να αποσπάσει άμεσα την υπογραφή του 27χρονου πρώην παίκτη των Λέικερς, με σκοπό αυτός να ενταχθεί στην προετοιμασία της ομάδας από την έναρξη αυτής, στις 26 Αυγούστου.

Ο Τζάστιν Μέις αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο της Λουιζιάνα το 2020 και επιλέχθηκε στο NBA Draft της ίδιας χρονιάς στο νούμερο 50 από τους Χοκς, ενώ έχει αγωνιστεί στο NBA εκτός από την Ατλάντα, στους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς και τους Λος Άντζελες Λέικερς.

Την σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Μέις πραγματοποίησε 38 εμφανίσεις στο NBA με Μπλέιζερς και Λέικερς, προτού οι δεύτεροι τον στείλουν να αγωνιστεί με τη θυγατρική τους ομάδα στη G-League, South Bay Lakers, για λογαριασμό της οποίας έκανε πολύ καλά παιχνίδια μετρώντας σε 7 συμμετοχές 21.1 πόντους, 5.6 ασίστ και 5 ριμπάουντ με 43.2% στο τρίποντο.

Αν τελικά ολοκληρωθεί η απόκτηση του Μέις, αυτός θα αποτελέσει το 9ο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας του Ετόρε Μεσίνα, μετά τους Ντέιβιντ ΜακΚόρμακ, Φαμπιάν Κοζέρ, Τζος Νίμπο, Νέναντ Ντιμιτρίεβιτς, Άρμονι Μπρουκς, Ζακ ΛεΝτέι, Λεάντρο Μπολμάρο και Ουσμάν Ντιόπ, ενώ έχει ολοκληρωθεί και η επέκταση του συμβολαίου του Στέφανο Τόνουτ.

To Top