Αθλητικά

Ατάκα-φωτιά Αταμάν για Ολυμπιακό και Μπαρτζώκα – Αποκάλυψη για Γιαννακόπουλο και μεταγραφή NBAer!

Ατάκα-φωτιά Αταμάν για Ολυμπιακό και Μπαρτζώκα - Αποκάλυψη για Γιαννακόπουλο και μεταγραφή NBAer!

Έδωσε… σύνθημα αντεπίθεσης ο νέος κόουτς του Τριφυλλιού, ο οποίος ξεκαθάρισε πως πλέον οι Πειραιώτες δεν είναι φαβορί για τους τίτλους, ενώ αναφέρθηκε και στον μεταγραφικό σχεδιασμό των Πράσινων.
 

Μουντομπάσκετ 2023 με σούπερ προσφορές, ειδικά στοιχήματα & live streaming στο Pamestoixima.gr | 21+

O Εργκίν Αταμάν βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες στην Ελλάδα, έχοντας ξεκινήσει δουλειά με τον Παναθηναϊκό και συνέντευξή του στη NOVA, μεταξύ άλλων ξεκαθάρισε ότι η ομάδα του θα είναι έτοιμη όταν πρέπει.

Τόνισε, επίσης, ότι ο Ολυμπιακός δεν είναι πια το μεγάλο φαβορί στην Ελλάδα, ενώ αποκάλυψε ότι το ρόστερ του ολοκληρώθηκε, αν και όπως τόνισε, θα συνεχίσει να κοιτάει στο NBA για κάποια καλή περίπτωση!

Αναλυτικά όσα είπε:

Χρειαζόμαστε χρόνο, μετά το Παγκόσμιο θα δώσουμε χρόνο ξεκούρασης σε κάποιους παίκτες, αλλά δεν είναι δικαιολογία. Ξεκινάμε την Ευρωλίγκα με τον Ολυμπιακό και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Κανείς δεν μπορεί να πει στο ελληνικό μπάσκετ ότι ο Ολυμπιακός είναι το μεγάλο φαβορί, πρέπει να λογίζουν πλέον και τον Παναθηναϊκό. Θα είμαστε έτοιμοι, θα είμαστε καλύτεροι στο παρκέ. Όλοι πια στην ομάδα πιστεύουμε ξανά. Η δουλειά μου είναι να ετοιμάσω την ομάδα για να φτάσει στους στόχους της. Σέβομαι τον Ολυμπιακό, τον κόουτς Μπαρτζώκα, την διοίκησή του και όσα έκανε τα τελευταία χρόνια. Υπάρχει ανταγωνισμός μεταξύ των ομάδων, κυριάρχησε τα τελευταία χρόνια, αλλά τώρα δεν είναι θα είναι εύκολο, ο Αταμάν είναι εδώ, ο Παναθηναϊκός είναι εδώ.

Επέλεξα όλους τους παίκτες και ευχαριστώ την ομάδα και τον κύριο Γιαννακόπουλο που πίστεψαν στη φιλοσοφία μου, όλοι οι παίκτες είναι δική μου επιλογή και με αυτούς τους παίκτες και με καλή δουλειά, αλλά και χωρίς τραυματισμούς, μπορώ να βγάλω το σύστημα με το οποίο κυριαρχήσαμε με την Εφές τα τελευταία χρόνια. Έχουμε ολοκληρώσει το ρόστερ μας, αλλά θα δούμε την ομάδα σύντομα, έχουμε πολλά σημαντικά ματς μπροστά μας, δεν θα διστάσουμε να κοιτάξουμε την αγορά, ειδικά του ΝΒΑ, αλλά μόνο αν χρειαστεί κάτι. Έχει ολοκληρωθεί το ρόστερ. Δεν ήρθα εδώ για να διασκεδάσω, το δείξαμε αυτό με τις κινήσεις που κάναμε, όλοι οι φίλαθλοι στον δρόμο μού ζητούν τίτλους”

ataman giannakopoulos1

Το Μουντομπάσκετ 2023 στο Pamestoixima.gr

Το Μουντομπάσκετ 2023 με κορυφαίες αποδόσεις* σε δεκάδες αγορές για στοίχημα.
Στο Pamestoixima.gr ηεμπειρία του στοιχήματος αναβαθμίζεται με νέες δυνατότητες και λειτουργίες, ειδικές αγορές για παίκτες & εθνικές ομάδες και προσφορές* για όλους!
Το στοίχημα μπάσκετ είναι στο Pamestoixima.gr.

To Top