Αθλητικά

Aτάκα Νικολογιάννη: “Υποχρεωμένος να βγάλει αντίδραση κόντρα στον Ατρόμητο ο Παναθηναϊκός”!

Aτάκα Νικολογιάννη:

Ακούστε όσα μετέφερε ο Τάσος Νικολογιάννης για το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Ατρόμητο.

Ο Τάσος Νικολογιάννης μεταφέροντας το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM στάθηκε στην υποχρέωση που έχει το «τριφύλλι» να βγάλει αντίδραση μετά τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό, ενώ αναφέρθηκε και στο αποψινό ματς με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

«Έχει να αντιμετωπίσει δύσκολη συνθήκη μετά τον αποκλεισμό ο Παναθηναϊκός. Έχουν στεναχωρεθεί όλοι στο κλαμπ. Φαινόταν άλλη εικόνα και άλλη προέκυψε στο ματς. Το πρόβλημα ήταν αμυντικό και όχι επιθετικό. Πρώτα χρειάζεται καλή ανασταλτική λειτουργία στα ευρωπαϊκά ματς

Λάθος να συγκρίνουμε τον τωρινό Παναθηναϊκό με εκείνον που έκανε ευρωπαϊκές πορείες. Η ομάδα μαθαίνει και κάνει βήματα. Ήταν ένα όμορφο ταξίδι με άσχημο τέλος. Δεν γίνεται να σβήνουμε τις προκρίσεις του καλοκαιριού. Είναι πρόοδος, αλλά αποτυχία βάσει αποτελέσματος. Ήταν ανταγωνιστικός σε όλα τα ματς της Ευρώπης φέτος και αυτό είναι το κρίμα. Του χρόνου έχει στόχο να περάσει στην επόμενη φάση και όχι απλά να βρίσκεται σε ευρωπαϊκή διοργάνωση».

Για το ματς με τον Ατρόμητο ανέφερε: «Είναι αήττητος με τον Ίλιτς στον πάγκο και έχει πάρει πολλά σημαντικά αποτελέσματα και παραμένει αήττητος. Αν ο Τζούριτσιτς διαθέσιμος θα έπαιζε σήμερα. Ο Μπρινιόλι πιστεύω ότι θα επιστρέψει. Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Σένκεφελντ. Ρούμπεν με Βιλένα ή Τσέριν, Μπερνάρ και Παλάσιος, Μαντσίνι, Ιωαννίδης για ενδεκάδα».

To Top