Αθλητικά

Aτάκα Ζέρβα: “Δεν καταλαβαίνω την ανησυχία – Ο Ολυμπιακός έχει έτοιμο ρόστερ και του λείπει ένας παίκτης”

Aτάκα Ζέρβα:

Το ρεπορτάζ του μπασκετικού Ολυμπιακού από τον Νίκο Ζέρβα.

Τα τελευταία νέα του μπασκετικού Ολυμπιακού, ο οποίος κινείται για το τελευταίο κομμάτι του «παζλ» στο ρόστερ της επόμενης σεζόν, μετέφερε ο Νίκος Ζέρβας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ο Ολυμπιακός θέλει να κινηθεί για την απόκτηση ενός παίκτη που να είναι “2” προς “1”. Όλο αυτό το διάστημα που έχει περάσει, χωρίς να κάνει κάποια μεταγραφή μετά τον Τανούλη, η ομάδα έχει στραμμένη την προσοχή της στην αγορά, και για έναν πολυθεσίτη, αλλά η βασική στόχευση είναι να πάρει έναν παίκτη που θα αντικαταστήσει τον Σλούκα, ο οποίος έπαιζε “2” και “1”», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.
advertisement

«Ο Μπαρτζώκας είχε διαπιστώσει πως χρειάζεται έναν ακόμη “χειριστή” ανεξάρτητα τι θα γινόταν με τον Σλούκα, που τελικά έφυγε. Ο Ολυμπιακός, ο οποίος ακούγονται πάρα πολλά και την ίδια στιγμή ο αντίπαλος ενισχύεται δυναμικά, έχει πάρει τον καλύτερο σέντερ, τον Γουίλιαμς Γκος που είχε ενεργή συμμετοχή στο Final Four της EuroLeague, και για αντί-Βεζένκοφ ήθελε τον Μίροτιτς και πήρε τον Σίκμα. Λείπει ένα κομμάτι από το παζλ μίας καλοδουλεμένης ομάδας, που έχασε για έναν πόντο το ευρωπαϊκό τρόπαιο. Βρήκε αυτούς που ήθελε για να τους αντικαταστήσει και ψάχνει έναν ακόμη», πρόσθεσε.

Και συνέχισε, λέγοντας: «Ο Παναθηναϊκός ήταν στο μηδέν και ήθελε 12 νέους παίκτες, δημιουργώντας τώρα το δικό του δυνατό ρόστερ, και δεν μπορώ να καταλάβω την ανησυχία στις τάξεις των φίλων του Ολυμπιακού. Ο Ολυμπιακός έχει κεντράρει στον Κέντρικ Ναν, μία υπόθεση δύο εβδομάδα, με τον παίκτη να ξεκαθαρίζει πως πρόθεσή του είναι να μείνει στο NBA. Πρόκειται για μία δύσκολη υπόθεση, αλλά όσο περνούν οι μέρες μπορεί να επανεξετάσει την προοπτική της Ευρώπης. Αν ο Ολυμπιακός κάνει αυτή την υπέρβαση, θα έχει ένα από τα καλύτερα ρόστερ στην Ευρώπη. Ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να μείνει έτσι, ούτε θα πάρει έναν παίκτη απλά για να τον πάρει».

To Top