Αθλητικά

Ατάκες σοκ από παλαίμαχο άσο του ΠΑΟΚ – “Δεν έχουμε ποιοτικούς παίκτες στην ομάδα”

Ατάκες σοκ από παλαίμαχο άσο του ΠΑΟΚ - "Δεν έχουμε ποιοτικούς παίκτες στην ομάδα"

Ένας παλαίμαχος ποδοσφαιριστής που φόρεσε την φανέλα του Δικεφάλου του Βορρά μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης όπου αναφέρθηκε στην ποιότητα των παικτών που υπάρχουν στην ομάδα αυτή τη στιγμή.

Γιάννης Δαμανάκης: Στον Metropolis 95,5 και την εκπομπή Τρίτο Ημίχρονο μίλησε ο παλαίμαχος άσος του ΠΑΟΚ, όπου μίλησε μεταξύ άλλων για την πορεία του Λάμπρου στον ΟΦΗ, τους μεγάλους παίκτες του Δικεφάλου που δεν υπάρχουν στη σημερινή ομάδα αλλά και την απουσία Ελλήνων.

Για το αγαπημένο του μέρος στη Θεσσαλονίκη: «Εμενα ακριβώς πίσω από το γήπεδο του Αρη, όταν ήμουν στον ΠΑΟΚ. Κοντά έμενε ο Ντίνος Μπαλής που είχα πολύ καλές σχέσεις μαζί του, όπως και με τους υπόλοιπους παίκτες του Αρη. Εγώ έζησα όμορφα χρόνια στη Θεσσαλονίκη και στη Χαριλάου».

Για τον Λάμπρου: «Πάει καλά, αλλά διαφορετικοί οι στόχοι στον ΟΦΗ και διαφορετικοί στον ΠΑΟΚ. Για να μείνει σε μια ομάδα ένας ποδοσφαιριστής παίζουν ρόλο πολλά πράγματα. Μπορεί κάποιος να είναι καλός παίκτης και να μην κολλήσει στην ομάδα. Ο Λάμπρου στον ΠΑΟΚ έπαιζε πολύ κουμπωμένος, δεν έβγαλε αυτά που είχε να δείξει. Τώρα δείχνει κάποια πράγματα στον ΟΦΗ, χωρίς να θέλει να μειώσει την κρητική ομάδα. Αλλά είναι διαφορετικό να παίζεις στον ΠΑΟΚ. Εγώ όταν ήρθα στον ΠΑΟΚ, έπαιζαν μεγάλοι παίκτες και τους άκουγα. Τώρα στον ΠΑΟΚ παίζουν όλο ξένοι, ποιον να ακούσει και ποιος να το συμβουλέψει; Φυσικά παίζει ρόλο και ο κόσμος, αυτός σε ανεβάζει και αυτός σε κατεβάζει».

Για το αν του αρέσει κάποιος από τη φετινή ομάδα του ΠΑΟΚ: «Βλέπω πως παίζει ένας Ελληνας και δεν μου αρέσει. Οι παίκτες κάνουν την ομάδα, αλλά δεν υπάρχει ποδοσφαιριστής να παρασέρνει την ομάδα. Υπάρχει Κούδας, Σαράφης, Τερζανίδης στον ΠΑΟΚ; Αυτή τη στιγμή ο ΠΑΟΚ δεν έχει ποιοτικούς παίκτες, αυτοί κάνουν την ομάδα», είπε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Δαμανάκης.

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο news24world.com

To Top