Αθλητικά

Αταμάν: ’’Αυτοί μας κράτησαν στο παιχνίδι’’ – Μήνυμα στον κόσμο του ΠΑΟ για γεμάτο ΟΑΚΑ!

Αταμάν: ’’Αυτοί μας κράτησαν στο παιχνίδι’’ - Μήνυμα στον κόσμο του ΠΑΟ για γεμάτο ΟΑΚΑ!

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού ήταν χαρούμενος για την επικράτηση της ομάδας του και σχολίασε πώς ήρθε το μεγάλο διπλό.

Τεράστιο διπλό του Παναθηναϊκού στην Ισπανία επί της Βαλένθια με 82-81 και ο Εργκίν Αταμάν μίλησε για το παιχνίδι, κάνοντας ειδική μνεία στο δίδυμο Γκραντ – Βιλντόζα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην κάμερα της Nova:

«Ήταν ένα εξαιρετικό παιχνίδι, ειδικά για τους οπαδούς μας. Ειδικά γι’ αυτούς που το έβλεπαν από την τηλεόραση στην Αθήνα. Μετά την ήττα από την Μπασκόνια με τον ίδιο τρόπο, κερδίσαμε τώρα μέσα εδώ. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς, καθώς επιθετικά δεν παίξαμε καλά. Δεν είχαμε απόψε μαζί μας και τον παίκτη-κλειδί στην επίθεσή μας, τον Κώστα Σλούκα και δυστυχώς ο Ναν έκανε το χειρότερό του παιχνίδι μέχρι στιγμής στη σεζόν.

Όμως ο Βιλντόζα και ο Γκραντ κράτησαν την ομάδα μας. Παίξαμε έξυπνα, παίζοντας καλή άμυνα στο τελευταίο λεπτό. Ειλικρινά πιστεύω ότι αξίζαμε περισσότερο να κερδίσουμε στην Μπασκόνια, αλλά χάσαμε εκεί. Απόψε δεν το αξίζαμε, δεν παίξαμε καλό μπάσκετ αλλά στα τελευταία λεπτά δεν παραδοθήκαμε και κερδίσαμε ένα σημαντικό παιχνίδι για την κατάταξη στην Ευρωλίγκα. Κάθε ομάδα είναι κοντά στην βαθμολογία, ελπίζω όλοι οι οπαδοί μας να βρίσκονται στα επόμενα παιχνίδια και να γεμίσουν το ΟΑΚΑ σε μία ακόμη διπλή εβδομάδα».

Εν συνεχεία ο Τούρκος τεχνικός δήλωσε τα εξής στη συνέντευξη Τύπου:

Στο δεύτερο ημίχρονο περάσεις μπροστά ακόμα και με 7 πόντους στην τρίτη περίοδο, αλλά κάναμε πολλά λάθη στους αιφνιδιασμούς και μετά δεχθήκαμε τρίποντα στο τρανζίσιον που δεν είχαμε ισορροπία στην άμυνα. Και έτσι χάσαμε τον έλεγχο του ματς.

Αλλά στα τελευταία 5 λεπτά παίξαμε επιθετική άμυνα, καταφέραμε να σταματήσουμε τον Τζόουνς και επιθετικά τα καταφέραμε να τους Βιλντόζα και Γκραντ. Ήταν μια μεγάλη νίκη για εμάς, γιατί τα καταφέραμε χωρίς τον παίκτη-κλειδί μας (σ.σ. Σλούκα) και με τον Ναν να κάνει το χειρότερο φετινό του παιχνίδι. Αλλά φτάσαμε στη νίκη με τους Βιλντόζα και Γκραντ».

To Top